Kristina000 parašė:
Mamos kurios pacios dar maitinat ar jum jau visom prasidejo menesines ? Gal man jau laikas sunerimti,kad ju vis dar nera.
Maitinu iki šiol, o mėnesinės atsiradusios, kai vaikui buvo 2 menesiai
Kristina000 parašė:
Mamos kurios pacios dar maitinat ar jum jau visom prasidejo menesines ? Gal man jau laikas sunerimti,kad ju vis dar nera.
Maitinu iki šiol, o mėnesinės atsiradusios, kai vaikui buvo 2 menesiai
Simmone parašė:
Sunerimti turbūt nereikėtų, nebent norite antro vaikiuko. Man grįžo šis "džiaugsmas" iškart po pirmojo vaiko gimtadienio. 🙈
Oi ne daugiau vaikų aš nenoriu 😁
Kristina000 parašė:
Dar maitinu, o atsirado nuo 7 mėn, bet jeigu nebūtų dar, tai labai džiaugčiausi 😁
pirmagimiukas parašė:
Skiepijom tik ana savaite, truputi uzvelavom del berimu, bet pasirodem gydytojai, tai net ir su pabertu veiduku leido skiepyti. skiepijo iskart dviem skiepais mmr i…
Va, čia irgi nuo vaikų tikriausiai priklauso. Nes mmr skiepas sunkiausiai iš visų praėjo. Gal dėl to, kad su dantų dygimu sutapo. Ir su bexero vakcina maišyti neleido. Sakė per daug pikti abu. Tai pastaroji išvis be jokio poveikio praėjo, net guziuko ant rankos nebuvo.
A.u.r.a. parašė:
Mamos, kur užsakinėjat nuotraukas? Kad tikrai kokybė gera būtų.
fotopro premium kokybes superines nuotraukos 👍
Mamytės, ar yra vaiku, kurie miega "belekaip", t.y. be jokios dienotvarkes? Maniskis niekada nepasizymejo grieztu miegojimo laiku, bet paskutiniu metu visaip atsitiktinai uzmiega, tarkim po pietu miego vaziavom i miesta ir griztant vel uzmigo, nors jau nuo neatmenamu laiku miega viena miega. Arba atrodo masinoj merkiasi, parsinesu i namus, tada akys stacios. Niekada nezinau, kada "nueis miegot", kazkaip sunku ka nors ir beplanuot. Bendras ismiegamu valandu skaicius per para panasus (~12.5 val). Bet erzina tas neaiskumas, kada bus pavarges. Ar zadinat diena, jeigu miega per ilgai?
NomedaS parašė:
Mamytės, ar yra vaiku, kurie miega "belekaip", t.y. be jokios dienotvarkes? Maniskis niekada nepasizymejo grieztu miegojimo laiku, bet paskutiniu metu visaip atsiti…
pas mus buvo kuris laikas nusistovejas tas rezimas ir plius minus zinojau kada miegos,bet dabar savaite ar dvi jau issiderinom😩🙈
Galbut ir pereina vaikas prie vieno pietu miego is dvieju🤔🤷🏼♀️
Nes seip tai iprasta buvo,kad keliames ~9val,tada pirmas pietinis miegas ~13val (trunka apie 1,5val) tuomet antro miego ziauriai reikalaudavo apie 18val irgi trukme apie 1val.o tada nakciai eidavo kokia 23val.
Nu dabar siaubeeeeekas😳😕🙄
Atsikeliam ~9val,pietu eina tai 14 tai 16val🤷🏼♀️🙈 pamiega kokia 1,5 val atsikelia bet tada prigulu salia ir dar miega kokia 1val,ir tada miegot eina isvis 23-24val😳😳😳
Kaip ziauru dabar sunku uzmigdyt kaip😩😒 diena normaliai,paguldau,tai buna beziurint daineles jau po pirmos luzta pats,o kartais dar prigulu as tai tyloj per max 10min uzmiega,nu nakti ziauru,neina miegot kol mes neinam😅
NomedaS parašė:
Mamytės, ar yra vaiku, kurie miega "belekaip", t.y. be jokios dienotvarkes? Maniskis niekada nepasizymejo grieztu miegojimo laiku, bet paskutiniu metu visaip atsiti…
Man kila klausimas, kodel ne sudaret dienotvarkes kada maždaug eina miegoti, o kada būdravimo laikas? Ar jums taip patogu? Kad nežinot kada vaikas miegot eis ir kada atsikels? Nes kaip planuoti diena tada. Aš nieko ne sakau, čia jūsų reikalas, tiesiog kylo tokie klausimai.