vaidaum parašė:
Jo, girdejau apie ji, puikus atsiliepimai ir ne tik vyrams😉
Tikrai taip 😊
vaidaum parašė:
Jo, girdejau apie ji, puikus atsiliepimai ir ne tik vyrams😉
Tikrai taip 😊
pasaulyte parašė:
O ar yra tokių, pas ką dar vaikas buvo sėdimoj padėtyje. Ar tikrai kai vertėsi nieko nepajutot? Nes man sakė, kad iki 36sav jeigu versis as net nepastebesiu, bet ji…
Pas mane sėdėjo, praeitą savaitę atsivertė. O dabar jau vėl sėdi. Kada tiksliai vertėsi nepajutau, bet malėsi pilve ištisai.
Man padare tyrimus, tai o jetau puokste bedu... nestumine mazakraujyste(gelezi liepe gert), grybelis(vel zvakutes), tuomet siuncia pasidsryt inkstu echoskopa, nes tyrimai kazka parode negero... ai nu ir hemorojus prasidejo ir siandien gavau atsakyma.kad turiu b grupes streptokoko bakterija😏 kam dar taip sekasi?
nereikals parašė:
Man padare tyrimus, tai o jetau puokste bedu... nestumine mazakraujyste(gelezi liepe gert), grybelis(vel zvakutes), tuomet siuncia pasidsryt inkstu echoskopa, nes t…
oho kiek daug pas Jus bėdelių, pas mane iki šiol viskas ok. Rytoj irgi einu darytis streptokoko tyrimą, na labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. 😽
nereikals parašė:
Man padare tyrimus, tai o jetau puokste bedu... nestumine mazakraujyste(gelezi liepe gert), grybelis(vel zvakutes), tuomet siuncia pasidsryt inkstu echoskopa, nes t…
Man šiandien tik paėmė mėginį dėl streptokoko. Kitą savaitę tik atsakymą žinosiu.
-Aiva- parašė:
Martynas Driukas jį veda. Galėsiu daugiau papasakot 😉 Ir šiaip verta jo paklausyt ne tik vyrams 🙂
Tai kur dingsta vyrų sėkla? Čia jau biologiskai nerealu
Didi7 parašė:
O toms, kurios gimdysite pirmą kartą būna, kad labai baisu pasidaro?😃 nes man kartais taaaaaip baisu pasidaro. įsivaizduoju, kaip panikuosiu, kai terminas visai čia…
Buna uzeina panika 😂 vis pagalvoju ar zinosiu, kada reiks vaziuot kaip ten bus ir t.t. Labai bijau 🤦🏽♀️ Ir bandau neskaityt visokiu istoriju kaip kam buvo , nes dar labiau dave prisigazdinu 😀🤦🏽♀️
Didi7 parašė:
O toms, kurios gimdysite pirmą kartą būna, kad labai baisu pasidaro?😃 nes man kartais taaaaaip baisu pasidaro. įsivaizduoju, kaip panikuosiu, kai terminas visai čia…
Ziauriai uzeina baime kartais. Bijau ligonines,irankiu,daktaru,visko kas su tuo susija. Sejp kazkiek apmazino baime kai buvome su vyru apziureti akuserijos skyriaus viso. Miela jauna akusere papasakojo daugmaz kokia ta eiga laukia kazkiek
ramiau pasidare. Aisku vistiek baisu,nes nezinau kada ir kur busiu kai beibis nores jau i pasauli ateit.
ir zinoma,tas skausmas,kuri neaisku,ar panesiu
Pregna parašė:
Man šiandien tik paėmė mėginį dėl streptokoko. Kitą savaitę tik atsakymą žinosiu.
O sis tyrimas privalomas? Visoms rekomenduoja idomu darytis? Ir kaip ji atlieka? Apsvieskit biski mane