2019.08.19 01:22 (prieš 3 mėn.)
W2ee - Vaida parašė:
Gal per lengvai pasiekiamos alternatyvos...o gal ir per daznai mamos pasiduoda "Zinanciuju" komentaras. As nebuvau nusistacius, kad butinai maitinsiu pati - buvau t…
Sutinku, kad labai svarbu žinoti pagrindines taisykles tačiau net ir tada būna netikėtumų... Mano dukrytė kai tik gimė buvo "tinginuke" ir užuot godžiai valgius, ji rinkosi miegeli... Na pirmą parą nestresavau, bet kai supratau, kad dėl to pradės krist svoris pasidarė taip baisu, kad visas pasitikėjimas savo jėgom kažkur išnyko.. laimei akušerė su kuria privačiai tariaus dėl gimdymo atėjo į pagalbą : ji tikrąją ta žodžio prasme teisingai užsodino dukrytę ant krūties ir nežinau ar dėl to, kad ji puikiai suprato kaip tai padaryt, ar dėl to, kad drąsiai ir be jokių abejonių man pasakė, kad maitinsiu be problemų, neturėjau jokių bėdų su zindymu. Dukrytė nei karto nenugrauze spenelių, neatpilinejo, kas mėnesį priauginejo po kilą ir daugiau... Tad mano patarimas atsirast gerą žindymo konsultante, kuri padėtų nesėkmės atveju ir nebijoti prašyt pagalbos užuot varius sau baimes, kad jums nepavyks, arba jei skauda ar sunku zindyt pakoreguos jūsų žindymą (gal krūtį apzioja vaikiukas neteisingai, gal kampas netinkamas...) nei viena negimsta mokėdamas gimdyt ar zindyt tiesiog kai kam pavyksta lengviau, o kai kam reikia pagalbos 😉