lavala parašė:
Tai ne visom tas kamstis buna, neuzsilaukit 😃. Gal verta pasirodyti gydytojai?
Man su pirmu neišėjo joks kamštis ir vandenis nuleidinejo jau gimdykloje
lavala parašė:
Tai ne visom tas kamstis buna, neuzsilaukit 😃. Gal verta pasirodyti gydytojai?
Man su pirmu neišėjo joks kamštis ir vandenis nuleidinejo jau gimdykloje
Mamulė_Mamulė parašė:
nea ;) tai pamaudzia tai pasispardo tai pamiega. bardakelisreik issiplaut grindis butinai. einu
![]()
![]()
Vakar isploviau grindis ir nieko
P. S. Man taip pat su pirmu nebuvo nei kamscio nei vandenu.
Ebruozyte parašė:
Vakar isploviau grindis ir nieko![]()
O yra kazkoks spec budas plaut?😂
Ebruozyte parašė:
Vakar isploviau grindis ir nieko![]()
O su pirmu nėštumų ko tik nedariau kad ale paskatinti gimdymą ir niekas nepadėjo išėjo tada kada panorėjo
Mamulė_Mamulė parašė:
blemba man maudzia ir maudziataip laukiu kamscio - zinociau kad traukinys isvaziavo
einu iskuopsiu namus - padesiu leliukui prastumt reikalus
![]()
![]()
nei su vienu vaiku nemaciau, kad butu koks nors kamstis isejes😊
Uogė parašė:
Dėl hemaarojaus tai prieš gerą mėn šį malonumą turėjau ir aš, bet internete už skaičiau, kad padeda ten patrinti su ūkišku muilu ir pamasažuot 😊 kad ir kaip skeptiš…
Lėksiu ūkiško muilo pirkti!🙄😀👍
Anitina parašė:
Man 39 savaite.. Pirmas nestumas. Ir nežinau ko tikėtis, kaip atpažinti gimdymo pradžią.. Nugara pamaudzia, pilvo apačią patempe.. Vakarais uzeina mėnesinių spazmai…
Taigi va, aš irgi nesuprantu. Bet manau, kad kai tikrai viskas prasidės, suprasiu. Bet dabar nieko... kaip sakot, pamaudžia pilvą kaip per mėnesines ir tiek...
Anitina parašė:
Man 39 savaite.. Pirmas nestumas. Ir nežinau ko tikėtis, kaip atpažinti gimdymo pradžią.. Nugara pamaudzia, pilvo apačią patempe.. Vakarais uzeina mėnesinių spazmai…
Gal.... o gal ir ne😩 Cia negali zinot turi buti ir pasiruosus kad tuoj tuoj ir atsiputus kad bus kada bus 😉 nebijok, nepraziopsosim nei viena 👌
timsia parašė:
Gal.... o gal ir ne😩 Cia negali zinot turi buti ir pasiruosus kad tuoj tuoj ir atsiputus kad bus kada bus 😉 nebijok, nepraziopsosim nei viena 👌
Tai va tas ir neramina, kad nepraziopsot.. 🙄 Visokių minčių į galvą lenda😂