Išėjau į dekretines pirma diena, pagaliau galiu patingeti truputi 😂😂 nuo šios savaites jau ir paruošiamieji vakarais pasirodo, o pilvas kaip akmuo🙂 Tik vat galvoju kaip suprasiu kad gimdau 🙈 mano mama nesuprato 😂 sako maudžia nugara nueisiu pagulėti, nepraėjo, išvirė cepelinu su tevu pavalge, na nepraeina sako gal persidirbau nes bulviakasis buvo...Na ir vėl pagulėti, užsimanė į WC ir vandenys nubėgo 😂 sako tėvui jau gimdau, tas tai gal greitąja iškviest, tai ta Nea pati nueisiu, laiko gi yra, nuejo pati, popierius užpildė ir iškart pagimdė 😀 tai sako aš nežinau kas tie saremiu skausmai kažkokie kamščiai, nu nesuprantu ko ten kitos klykia gimdydamos kad miegot neina, sako tik nemalonus maudimas 🤷♀️ Drauges gimdė po 3paras tai kaip žinot 😂 .... moteriske iš kurios vežimėlį pirkom namie pagimdė į ligonine nespejo, kadangi esu UK tai čia gi reik laukt kol Ala kentėt negalėsi , sako ir nesuprato kad taip greit gali gimti vaikas, gerai kad kaimyne buvo, tai greitosios personalas tik namus sutvarkė sakė 😂 Na noriu pasidalinti lengvo gimdymo istorijom 🙂

- Straipsniai
- Vaiko sveikata
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Vaiko higiena
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida