2019.08.23 16:45 (prieš 1 m.)
Simmone parašė:
Tikrai nėra tokios mados dėl visko dejuoti, kaip sunku... 😀 Daugumai moterų išties yra sunkios paskutinės nėštumo savaitės: tiek fiziškai, tiek emociškai, kai jaudu…
Kad ir kaip stengies būt fiziškai stipria vistiek į nėštumo pabaigą pasidarai jautresnė. Aš išvis tikėjausi, kad esu jauna 24 metų, kad sveikata nesiskundžiau niekad, visada sportavau, buvau liekna, laiminga galvojau ir nėštumas bus kaip pasakoj 😁😁😁aha.... Dėja... Viskas kaip ir gerai pradžia puiki apart pykinino ir vėmimo, bet čia laikiau norma. O tada prasidėjo... Nustatė cholestazę, įtarinėjo diabetą, bet ačiū dievui atmetė. Paskui pradėjo rūgštys kilt, tada išlindo hemorojus ko gyvenime irgi neturėjau, o dabar dar ir pienligė prasidėjo paskutinėm 😂😂😂 ta prasme mes moterys esam stebūklai kai sugebam tiek ištvert
ir tas laukimas yra pakenčiamas tik dėl to mažo angelėlio kurio lauki... O tada pradeda dar ir paruošiamieji kankint, jauti kiekvieną pamaudenimą ir paskaudenimą, nors ir neesi jautri skausmui
bet tiesiog mielosios nežinau kaip jūs gal jūsų nėštumai lengvesni, bet man jau viską skauda tiesiog nes pavargau
o reik kaupt jėgas leliukui, nors žinau, kad vien pažiūrėjus į savo vaiką atsiras jėgų