Man tai šįvakar taip kairį šoną maudė. Kažin gali čia tokie paruošiamieji būti? 😮

W2ee - Vaida parašė:
Mes jau kartu palatoj - siandien atidave vaika, reiks tik pries vidurnakti nuvaziuot antibu dozes.
Dziugu, kad jau kartu!
Ka vaikuciui nustate?
Arinaa parašė:
Kokį svorį rodo? Pas kokia gin lankotės? Gal Valkeriene ?![]()
Aha pas Valkerienę, bet į stacionara išsiuntė Baltrusaitiene, rodė vakar 2100g ir vandenų 7su kažkiek, o šiandien Vmk pažiūrėjo sako svoris apie 2.500kg ir vandenų 10.5. Tai neaišku ar vandenų mažėja ar ne, tad gulimas režimas iki pirmadienio bent nes neaišku jie bėga ar ne.. Ir svoris mažas..
Manau, kas visos mes, nepriklausomai nuo fizinės ištvermės ir sudėjimo, esame jau į nėštumo panaigą daugiau ar mažiau pavargusios. Vis tik koks krūvis organizmui teko - išauginom iš dviejų ląstelių tokius burbulus pas save pilve. Gi toks iššūkis organizmui! O kur dar visi hormoniniai svyravimai, psichologine įtampa, nerimas. Na ir fiziškai gi sunku, gimda jau visą pilvo ertmę užėmus, organai visi suspausti, sunku kėpuoti ir tt. Bet jau greitai pamatysim savo stebuklus, liko visai nedaug, jau finišo tiesioji
Taip nekantrauju išvysti savo mažylį, taip idomu bus pamatyti, kaip atrodo tas nenuorama, kuris naktim pilve bangas kelia
Bituteles parašė:
Aha pas Valkerienę, bet į stacionara išsiuntė Baltrusaitiene, rodė vakar 2100g ir vandenų 7su kažkiek, o šiandien Vmk pažiūrėjo sako svoris apie 2.500kg ir vandenų …
Placenta žiūrėjo? Mano irgi nedidelis pilvelis tai Santariškėse visus kartus tikrino kaip placenta pulsuoja, ar nėra demeliu, na nes nuo to priklauso vaikelio aprūpinimas maisteliu
Goli parašė:
Placenta žiūrėjo? Mano irgi nedidelis pilvelis tai Santariškėse visus kartus tikrino kaip placenta pulsuoja, ar nėra demeliu, na nes nuo to priklauso vaikelio aprūp…
Žiūrėjo viskas gerai su ja. Brandumo lygmuo sakė antras. Tai va stebės kaip kas.. Bet dabar labai save pasaugoti reikia. Ir sakė nuo pilvo dydžio nepriklauso svoris ir vandenų kiekis, kiek tame tiesos nežinau
a lur parašė:
Dziugu, kad jau kartu!
Ka vaikuciui nustate?
Abejoju, kad nustatys. Jie nelabai gilinasi - pasidare echoskopija vakar, plauciai issivyste gerai, sirdis issivyscius gerai - jokiu akivaizdziu priezasciu nera, vadinasi, igimta infekcija. Is kur ir kokia jie neiesko, nebent kazkas is paselio isaugtu, nors net nezinau ka bando isauginti.
Bituteles parašė:
Žiūrėjo viskas gerai su ja. Brandumo lygmuo sakė antras. Tai va stebės kaip kas.. Bet dabar labai save pasaugoti reikia. Ir sakė nuo pilvo dydžio nepriklauso svoris…
Manau daug tiesos. Su pirmu buvau svirio daug priaugus pati ir pilvas milzinas, o sunus gime 2.8kg
Leja28 parašė:
Sveikos mamytes ar jum gal taip yra kad maudzia pilvo apacia bet taip tarpais uzeina praeina vaikelis Juda viskas gerai 🙂 gal taip kokie spazmai ar gal taip turi bu…
Leja28 parašė:
Sveikos mamytes ar jum gal taip yra kad maudzia pilvo apacia bet taip tarpais uzeina praeina vaikelis Juda viskas gerai 🙂 gal taip kokie spazmai ar gal taip turi bu…
Paruošiamieji gal