Egle.V. parašė:
as po echo, su gestaciniu diabetu visgi mano berniuks tikrai pergerai su juo gyvena ir yra jau pagal normas i didziaja puse tai man dabar ir ginekologe liepe dietos…
O kokio dydžio dabar jūsų vaikelis?
Egle.V. parašė:
as po echo, su gestaciniu diabetu visgi mano berniuks tikrai pergerai su juo gyvena ir yra jau pagal normas i didziaja puse tai man dabar ir ginekologe liepe dietos…
kristina147 parašė:
o kodel kai kuriom nesciom tik du kartus eme krauja?net nenoriu tiketi ir galvoti apie diabeta niekad bedu su juo neturejau net atliekamas neturejo buti jei ne pri…
Tai nieko tokio jeigu ir nustatys. Nusiųs pas endokrinologa. Patars dėl mitybos, gal lieps namie pamatuoti ir stebėt, nebūtinai iš kart insulinas.
Labai labai daug kam nustatė, kas jokių rizikų neturėjo.
Egle.V. parašė:
as buvau privacioje klinikoje dare echo vaikas atitinka normu nieko nevirsija tad sitas punktas atkrenta bent jau man
Kriste84 parašė:
pagal echo 1290kg cia lygiai 27savaites mum, o savaite virsija tai sake jeigu grieztai dietos laikysiuos tai turetu viskas gerai but tai labai stengiuosi, kolkas pavyksta kontroliuoti gliukoze su maistu tai nereikia jokio insulino leistis
labiausiai ledu norisi kai taip karsta tai dabar prisiskaiciua visokiu receptu kur tinka diabetikam tai gaminsiuos pati, gal visai skanu bus😁
kristina147 parašė:
Gal kam buvo rasta šlapime bakterijų?
Man buvo radę kelis kartus tempė neskyrė antibiotikų ir ko pasekoje nubego vandenys isimete infekcija ir teko operuoti mažiuką.
lijana80 parašė:
Man buvo radę kelis kartus tempė neskyrė antibiotikų ir ko pasekoje nubego vandenys isimete infekcija ir teko operuoti mažiuką.
Kaip dabar, ar viskas gerai?
lijana80 parašė:
Išgyveno leliukas?
rrmorganxxx parašė:
Kaip dabar, ar viskas gerai?
Mažiukas šiandien išoperavo tai dabar reanimacijoje inkubatoriuje. Nešiau savo pienuka jau tai ramiau pasidarė pamačius. Kolkas sveria tik 800gr.bet tikimės geriausio
lijana80 parašė:
Mažiukas šiandien išoperavo tai dabar reanimacijoje inkubatoriuje. Nešiau savo pienuka jau tai ramiau pasidarė pamačius. Kolkas sveria tik 800gr.bet tikimės geriaus…
Ojej, svarbu, kad augtų mažiukas ir sveikatos abiems! 😘
lijana80 parašė:
Mažiukas šiandien išoperavo tai dabar reanimacijoje inkubatoriuje. Nešiau savo pienuka jau tai ramiau pasidarė pamačius. Kolkas sveria tik 800gr.bet tikimės geriaus…
Kokios geros naujienos ❤ stiprybės abiems Jums