miglieska parašė:
Maniškei viskas mama 😀 ir sesė ir tėtis 😀
Visi skirtingi :)))
miglieska parašė:
Maniškei viskas mama 😀 ir sesė ir tėtis 😀
Visi skirtingi :)))
Nanaisa parašė:
Nesako mama.. nesako tete.. bet kartais uzsiveda mamamamamamamama.. megstamiausias zodis ČIA..
Kartais pasako mama, dazniausiai sako ate- net jei i kita kambari kas nors iseina jau sako ate😁 mylimiausias zodis yra TEN, ir rodo su rankyte...
Rima45 parašė:
Kartais pasako mama, dazniausiai sako ate- net jei i kita kambari kas nors iseina jau sako ate😁 mylimiausias zodis yra TEN, ir rodo su rankyte...
O geras,pas mus irgi visur kur eina sako Teeen 😄😄😄o jei ka praso duot tai dem. Tai buna ten dem ten dem😄😄😄
Rima45 parašė:
Mano sako dažniausiai tete 🙂 jei kažko nori, kad paduočiau sako tebū ir rodo pirštu 🙂 ant gyvūnų sako khap khap, o jei nori eit, sako ateik ir vedasi paėmęs už rankos 🤣 pagrindinis žodis TEP 😃
Rasa.B parašė:
Maniškis, kai supyksta, visada sako brum brum brum 😁 dažnai sako tetetetete, mama išgirstu tik kai verkia, tai net nežinau ar čia ištikro mama sako, ar tiesiog taip…
Mano irgi mama sako, kai verkia ar nenori pas kažką būti 😄
Babiciene parašė:
Mano irgi mama sako, kai verkia ar nenori pas kažką būti 😄
Va va, myli, lauki, nešioji, maitini, o ateina tik kai blogai, džiaugiasi tai su tėvu 😂