Sim00na parašė:
Aš vakar kaip tik klausiau Health Visitor ar kelt, jeigu miega, tai ji man sakė, kad nereikia kelt, atsikels pats kai išalks![]()
Pirma menesi reikia kelti, antra meneso galit nekelti
Sim00na parašė:
Aš vakar kaip tik klausiau Health Visitor ar kelt, jeigu miega, tai ji man sakė, kad nereikia kelt, atsikels pats kai išalks![]()
Pirma menesi reikia kelti, antra meneso galit nekelti
SANDRA11 parašė:
Oj mėgstu super mamytes😄😄😄prie ko čia tas termometras šiknoj😄aš tik pasiūliau ką pati esu išbandžius,tinka netinka toks variantas jai spręsti kas jos vaikui geriau.…
O kas jus su savo 31sav veikiat musu grupej ir dar besityciodama svaidotes ,,super mamytem"?
Mukati parašė:
Cia super mamytes ne prie ko isvis,bet man juokinga ir pikta kai siandienines mamytes ima ir daro viska kaip senais laikais,man tas muilas uzpakaliuke vaiko tai kra…
Oj kaip pritariu😉 su tais muiliukais tegu sau pasibando... kazi kodel yra intymi higiena su spec ph?
SANDRA11 parašė:
Oj mėgstu super mamytes😄😄😄prie ko čia tas termometras šiknoj😄aš tik pasiūliau ką pati esu išbandžius,tinka netinka toks variantas jai spręsti kas jos vaikui geriau.…
Tie sexy apatiniai ir vyro maloninimas labai i tema 😂 kai visos sioje temoje esancios paskutines savaites kai nescios arba tik pagimdziusios...
Ievav8 parašė:
Tie sexy apatiniai ir vyro maloninimas labai i tema 😂 kai visos sioje temoje esancios paskutines savaites kai nescios arba tik pagimdziusios...![]()
Bingo😀taikliai💪💪💪
SANDRA11 parašė:
Prie ko super mamytes? Nusisnekat rimtai 🤦♀️ Negrazu taip sakyt nestukei, bet perzengiat ribas su savo nesamonem... as kaip pvz pasakiau, kad dar betruktu, kad termometra pasiulytumet nes jai zinote SIAIS LAIKAIS yra elementarus dalykas kaip klizmutes vaikam kurios nepavojingos kaip muilas ruroj... 😁 zodziu grazaus laukimo Jum 🌷
P.S. manau dauguma supranta, kad ne tik motinyste svarbi, bet ir musu mylimi vyrai, bet cia jau ne i tema uzgrybavot 🤠
Ir beje Jum 31sav tai gal ir sedekit savo forume o ne cia kur jau gimdo arba pagimdziusios o jai idomios istorijos tai gal tada TYLIAU stebekit 😂🤠🤠🤠🤠
Effy parašė:
Sveikos, kokia programele naudojat saremiams skaiciuoti?
Contraction timer -time labor. Naudojau iki ligonines
As irgi esu stebetoja istoriju, bet irgi pasisakysiu del klizmuciu tokiems maziems leliukams. Apskrotai, su klizmomis naujagimiams ir kudikiams reikia labai atsargiai, as apie muilus net nesneku ir vandeni, atrodo paprastas dalykas klizma. BET. Kudikio ir ne tik, visu zmoniu, tiesioji zarna yra labai su daug kraujagysliu, kodel pvz dedami nuskausminamieji i isange ir pan. Del to kad labai geras isiurbimas i organizma. Yra buve atveju, kai zmones n3ismanydami dare klizmutes kudikiams namie su vandeniu ir va visokiais muilas dar neaisku kuom, ir sukele kudikiams smegenu edemas kas yra mirtinai pavojinga. Todel net nerizikuociau nepasitarus su gydytojais net paprastu klizmuciu daryt, o jeigu yra beda galit i namus pasikviesti.
Mamytes, tos kurios jau susikrovusios tašes, arba tos kurioj jau pagimdet, ar pirkot tuos rinkinius po gimdimo, ko prireike ko ne? As turiu sauskelniu, šeip man nebudingas gausus kraujavimas, bet visko gali but, o ir bijot nereiks, kad kazkas kazkur prabego, tada turiu pakloteliu neperslampamu, ir del viso pikto isidejau paprastu paketu ir naktiniu, bet gal visgi is patirties galit pasakyt, ar uztenka ar dar ko reikia, ir koki mišinuka desites i ligonine, lyg ir duoda, bet del viso pikto
blondytee parašė:
Mamytes, tos kurios jau susikrovusios tašes, arba tos kurioj jau pagimdet, ar pirkot tuos rinkinius po gimdimo, ko prireike ko ne? As turiu sauskelniu, šeip man neb…
Dar negimdziau, bet isidejau 3 vnt sauskelniu, 3 vnt didelio sugeriamumo paketu, 3 vnt vidutinio ir 3 paprastus. Taip pat 4 neperslampamus paklotus. Nezinau kiek reikes ir ar viska panaudosiu.
O kas del misinuko, tai neplanuoju detis ar apskritai pirkti. Pirksiu tik jeigu prireiks