Mamman parašė:
Manau, kiekvieno šilumos supratimas skiriasi šiek tiek. Pavyzdžiui, mano vyras visada velkasi apatinius marškinėlius po apačia, nebent lauke virš 26 laipsniu tai ti…
Cia i mane labai panasu
Nes man paciai silta kai virs 30 jau
Mamman parašė:
Manau, kiekvieno šilumos supratimas skiriasi šiek tiek. Pavyzdžiui, mano vyras visada velkasi apatinius marškinėlius po apačia, nebent lauke virš 26 laipsniu tai ti…
Cia i mane labai panasu
Nes man paciai silta kai virs 30 jau
ernesta_sta parašė:
Man gyd. sake, kad galima sodinti nuo 6 menesiu...![]()
Aš jo dar nesodinu savarankiškai ant sofos apkamsyta pagalvėm, nes nugaryte dar silpna ir dar neišsilaiko. Bet ant savo keliu sodinu visada savo pilvu sudariusi atrama nugarai ir jis linksta į priekį pats tai pritaikau ji, šiek tiek palaikau ir vėl nuleidžiu, kad nugara atsiremtu. Gaunasi toks kaip sportas ir pramoga jam, nes mato kaip brolis laksto ir žaidžia Skubinti neskubinsiu jo dėl sedejimo, bet kai jis pats nori taip pasimankštinti, tai kodel gi ne.
ingakr parašė:
palaizymas nera primaitinimas![]()
primaitinti pradesiu nuo 6 men.
Tai aš tą suprantu. Bet seilės fermentuojasi ir tų maistinių medžiagų patenka į virškinimo sistemą.
Juk primaitinimo pradžia ir būna palaižymu, paragavimu.
Neverta čia plėtotis, nes elementarus supratimas skiriasi 😉 kiekvienam savo.
Kitute parašė:
Na sako mazyliams iki 17sav (4men) negalima jokio 'zmoniu' maisto siulyti.. As savo pirmagimi nuo 4.5 kazkur pradejau primaitinti, mp gavo kazkur iki 5men, kai buvo…
as pirmagime maitinau metus ir 10 men ji augo neragavusi jokio misinuko.primaitinti pradejau nuo 5,5 men, o ragavo visko, t.y palaizyti duodavom nuo 4 men. ta pati ir dabar zadu daryti jiek tai bus imanoma.
Mamman parašė:
O taip. Mūsiškei ir būtų bodis+šliaužtas per šiltai. Bet kaip ir sakot visiems skirtingai.
Aš namie basa, kelnės ir maikute. Vyrui su pošilčiu treningu gerai 😁
Va ir dama su bodžiu ilgom rankovėmis ir kelnytemis šiltomis rankomis, vyras dar sluoksnį aprengtų 😂
vijukas parašė:
Tai aš tą suprantu. Bet seilės fermentuojasi ir tų maistinių medžiagų patenka į virškinimo sistemą.
4 men vaikui virskinimo sistema jau yra subrendus tam, nebent gydytoja pasakytu kad dar ne. na bet taip cia kiekvienos mamos reikalas
giedrutess parašė:
Dar klausimelis, ar jau keliat lelius uz rankyciu, paziureti kaip galvyte laiko? Ar kyla galvyte kartu su kunu taip keliant?
Mes taip mankstinames kiekviena diena.. As jam duodu nykscius savo isikibti ir tada skaiciuojam iki 3.. Kai pasakau trys, jis savo rakytemis prisitraukia, galvyte pakelia i prieki ir tada keliames, tik jis pas mane nesiseda o is karto stojasi🤷♀️ jei suskaiciavus iki 3 neprisitraukia - nekeliu, nes tuomet jis nelaiko galvos ir nesistengia pats keltis..
ingakr parašė:
4 men vaikui virskinimo sistema jau yra subrendus tam, nebent gydytoja pasakytu kad dar ne. na bet taip cia kiekvienos mamos reikalas![]()
Ne visų vaikų.
Mes dar daug bėdų su pilvu turim.
Labai reaguoja į mano maistą ir t.t. už tat man ir baisu, kai tokiem mažyliams duoda kt maistą 😉
Kitute parašė:
Mes taip mankstinames kiekviena diena.. As jam duodu nykscius savo isikibti ir tada skaiciuojam iki 3.. Kai pasakau trys, jis savo rakytemis prisitraukia, galvyte p…
Mes ir taip darom 😉
Ji ir stojasi.
Sakau, kai sesė 😂 5.5men atsistojo, 6.5men sėdėjo tik.
Labai skirtingi vaikai.
Todėl sunku į šablonus, rekomendacijas ir nustatytas direktyvas įtilpti.
vijukas parašė:
Mes ir taip darom 😉
O mazyle sedasi ar stojasi pas jus?