Kitute parašė:
O mazyle sedasi ar stojasi pas jus?
Stojasi
Kitute parašė:
O mazyle sedasi ar stojasi pas jus?
Stojasi
vijukas parašė:
Stojasi
O sedejimu domisi? Manasis nelabai suinteresuotas sedeti, jam labiau man rodos stotis ir begti norisi😄
Kitute parašė:
O sedejimu domisi? Manasis nelabai suinteresuotas sedeti, jam labiau man rodos stotis ir begti norisi😄
Va va, atrodo ims ir nubėgs 😁
pupyta parašė:
Ar dar daznai keliasi jusu mazyliai naktimis, tu,kuriu taip dare cia paskutiniu metu?kas MP maitina. Nu maniskis jau virs men. Sake daktare,kad vienas du men bu…
Mano viresnysis kelinejosi nakti po 4-10k per nakti iki 4 metu🙈 visko gali buti, visokiu vaiku buna..
pupyta parašė:
Ar dar daznai keliasi jusu mazyliai naktimis, tu,kuriu taip dare cia paskutiniu metu?kas MP maitina. Nu maniskis jau virs men. Sake daktare,kad vienas du men bu…
Būna visko. Jei keliasi 2k aš būnu išsimiegojusi. Beje ji miega 11-12h.
Vakar pvz 4k, tai kas 2.5h 😲
Pirmagimė nemiegojo ramiai iki 3m. Bet po to liuks buvo. Dabar bent žinojimas ramina 😂
pupyta parašė:
as maitinu MP ir musu mazyle nakti valgo dar vis kas dvi val. buvo kad valgydavo kas 4 val, bet jau savaite kaip ryte atsikeliu labiau pavargusi nei vakare bunu eidama miegoti. pieno tikrai uztenka, nes per diena 5-6 sauskelnes pakeiciu, o ir vaikui pavalgius paspaudus dar pieno bega.
pupyta parašė:
Na maniskis sugeba atsikelti po 1-1,5val. Ziauriai vargina. Ir sakau jau taip virs menesio. Antra trecia men ismiegodavo ir po 4 val.. diena gali nevalgyti ir 4val,…
Link 4men būna miego regresas. Pasiskaitykite. Keičiasi miego ritmų intervalai. Tai jie kol išmoksta naujai užmiguti 😲