vijukas parašė:
Link 4men būna miego regresas. Pasiskaitykite. Keičiasi miego ritmų intervalai. Tai jie kol išmoksta naujai užmiguti 😲
Tai va skaiciausi,kad net iki 6sav gali trukti. Tai jauciu mums tiek ir truks😄 tikiuosi ne ilgiau😄
vijukas parašė:
Link 4men būna miego regresas. Pasiskaitykite. Keičiasi miego ritmų intervalai. Tai jie kol išmoksta naujai užmiguti 😲
Tai va skaiciausi,kad net iki 6sav gali trukti. Tai jauciu mums tiek ir truks😄 tikiuosi ne ilgiau😄
pupyta parašė:
Aš ir maksimaliai galvoju mums bus 😁
Marima parašė:
Parašykit, ką sakys. Nors skaiciau, kad per 3 mėnesius normalu priaugti 1500 kg bendrai, tik va įdomu, kiek čia tiesos. Sėkmės, linkiu svorio 👶
Na ką priaugo 600 g. Ir 2 cm, bet vis tik sveria 5 kg su rūbais, tai liepė į tarpus primaitinti mišinuku. Nes ji man ir valgo paskutiniu metu kas 1-2,5h, tai sakė gali būti, kad arba mažėja pieno, arba nebetus pienas. Tai kadabgi mūsų dar ir atpylinėjanti, tai nusipirkom aptamil ar mišunuko atpylinėjanties mažyliams
nekantruolė parašė:
Na ką priaugo 600 g. Ir 2 cm, bet vis tik sveria 5 kg su rūbais, tai liepė į tarpus primaitinti mišinuku. Nes ji man ir valgo paskutiniu metu kas 1-2,5h, tai sakė …
Jus kai tiek jau ismaitine tik mp, pabandykit per fb prisijungti prie grupes zindykime kartu, gal rasit naudingos info. Nes 600 gr nera mazai ir reik ziuret ne tik svori, bet kiek slapinasi. Man asmeniskai paciai tai reik primaitint nuo pat gimimo ( nors zindymo konsultantes sake nesamone, nesistengiau, ir t.t. )
Guaca parašė:
vajei. man atrodo sušaltu :)) mes su bodziu trumpom rankovem ir sliauztukais. kaip ir diena. jus perrenginejat nakciai? mes ne. pas mus 23 laipsniai.
Antklode is ikea, visalaik perrengiu kazkaip iprotis toks savo didziaja perrengiu i pizamyte ir ji perrengiu, pas mus kazkur apie 25. Mano vaikai nepernesa silumos tai nesusala kaip tik kai karsta buna jiems nepatinka.
Marima parašė:
Vakar pasisverem naminė svarstykelm. Tai mažylė per mėnesi priaugo tik 300 gramų, 3 mėnesiai, o sveria apie 4.800 (gimė 2980). Valgo MP kas 2 valandos, atrodo paval…
Mano berniukas gime 3485 ir 54 cm priaugo trecia menesi tik apie 500 kazkur ir jau sake kad ant ribos tai pasiunte pas endokrinologo. Triju men ir 2 sav sverem 6500 bet cia vis kitas atvejis kitoms sako viskas gerai su svoriu nors tiek pat kiek mes priaugom. Ant siuntimo raso kad itariamas maisto medziagu trukumas tai gal cia pas mane tokiam negali paimti kraujo uztat ir siuntineja.
vijukas parašė:
O taip. Mūsiškei ir būtų bodis+šliaužtas per šiltai. Bet kaip ir sakot visiems skirtingai.
Nu jo mano vyras irgi taip pat apmuturiuotu vaika ir dar pirstines apmautu nes atrodo kad vaikam visada salta
nekantruolė parašė:
Na ką priaugo 600 g. Ir 2 cm, bet vis tik sveria 5 kg su rūbais, tai liepė į tarpus primaitinti mišinuku. Nes ji man ir valgo paskutiniu metu kas 1-2,5h, tai sakė …
Nuo sito misinuko gali uzkietet viduriukai pastebekit vis.
Manau dėl primaitinimo gali pasakyti tik priziurintis gyditojas kada, pvz savo pirmagimei nedaviau jokio maisto iki 5men po 5 men istyrė krauja ir buvo jau mazas gelezies kiekis kraujyje tai paskyrė papildu irovit ir sake duoti kosė ir jau su mesa bet ziureti kokia reakcija bus vaikucio. Tai pradėjau duoti reagavo labai gerai ir nuo to laiko niekada nebuvo hemoglobinas mazas net dabar sako pas vaika toks aukstas kaip pas suaugusi vyra labai geras😊