E-Eel parašė:
Kitą savaitę eisim pas alergologą į pirmą konsultaciją. Tai labai lauksiu tyrimų.
Kas vaikučiui darosi, kokie simptomai:(?
E-Eel parašė:
Kitą savaitę eisim pas alergologą į pirmą konsultaciją. Tai labai lauksiu tyrimų.
mazas23 parašė:
Na tiesiog niekaip nesusitvarkau su paraudimais/papleiskanojimais, kurie tai sustiprėja, tai susilpnėja..daugiausiai ant rankų, bet kai nuo kažko sustiprėja - išmėto dėmėm ir kojas/pilvą..paprasti drėkinantys kremai kad ir kiek kartų per dieną tepu nenuramina odos, tik hormoninis tepalas sutvarko, bet juo netepsiu juk visada.
Šiaip dar turbūt nėra sunkiausia forma pas mus, nes bent jau neniežti jai ir nepradeda šlapiuoti paraudę vietos..
Mums 9 mėnesiukų proga po daug nemiego naktų išdygo pirmas dantukas, bet išdygo viršuj šoninis kandis, ar yra kam taip nepagal eiliškumą dygtų? Ir dar apačiuoj visą eilė ir viršuj ištinę atrodo, kad tuoj trūks, tai vargšeliuj mano matyt labai skauda užtat taip neramiai ir miega. Pakeitėm mišinuką į augalinį kviečių pieną tai mažiau pilvuką pučia.
Saul5 parašė:
Pas mus 6men išlindo du dantukai ir sustojo dygimai. O dabar per ši mėnesį jau išlindo 5 ir dar du baltuoja, po dienos turbut jau rasim išdygusius. Naktim mes kosmo…
Šiandien radom dar vieną apačiuoj.
[email protected] parašė:
Ar jusu vaikai turi apgamu? Pas mano berniuka mazas ant kojos. Mergaite neturi nei vieno, tai idomu ar dar kas nors turi 🙂
Turi ant kaktos toki raudoną taškiuką tokia kaip hemagioma, bet išnyks dukrai buvo ant akies irgi išnyko.
D.M.K.M. parašė:
Mums 9 mėnesiukų proga po daug nemiego naktų išdygo pirmas dantukas, bet išdygo viršuj šoninis kandis, ar yra kam taip nepagal eiliškumą dygtų? Ir dar apačiuoj visą…
Kūdikis privalo gauti pieno, idealiu atveju žmogaus, arba mišinio (karvės, ožkos). Kažkur skaičiau apie mirusį kūdikį, kuris vietoj pieno buvo maitinamas kažkokiu augaliniu pienu. Absolučiai nesuvokiamas dalykas. Suprantu, kad jūs maitinate jau įvairiais produktais, bet 9 mėnesių, manau, dar ir mišinio reiktų tikrai, nes augalinis pienas juk neatstoja to, kas sukurta gamtos kaip kūdikių maistas, t.y. pieno. Tai tiesiog išspaudos riešutų arba grūdų, ale "pienas".
[email protected] parašė:
Ar jusu vaikai turi apgamu? Pas mano berniuka mazas ant kojos. Mergaite neturi nei vieno, tai idomu ar dar kas nors turi 🙂
Turim du apgamelius. Vienas ant nugaros, kitas ant krutines ☺️
krekre parašė:
Kūdikis privalo gauti pieno, idealiu atveju žmogaus, arba mišinio (karvės, ožkos). Kažkur skaičiau apie mirusį kūdikį, kuris vietoj pieno buvo maitinamas kažkokiu a…
Pasiskaitykit daugiau tada. Mano vaikas nelabai toleruoja pieno ir pieno mišinio ir net dabar gausiai atpila nuo jo. Ir gal tas vaikas buvo alergiškas tam ale pienui. Ir šitam ale piene irgi yra visų reikalingų medžiagų kaip ir mišinuke. Suprantu kai yra vaikas nevalgus, bet mano apetitu nesiskundžia ir mišinį teduodavau tik ryte ir vakare kartais naktį. Dukrai nutraukiau visai pieno mišinį kai buvo 10 mėnesių ir užaugo stipri sveika mergaitė. Su ryžiu kliju užaugo sveiki vaikai ir dar sveikesni negu dabar tai čia tikrai sveikiau negu ryžiu klijus.