O jūsų vaikučiai ne drasko knygučių, nes mano vaikas, kad tik ką sudraskyti sesės visas spalvinimo knygutes slepiam, kad nesudraskytų? Gal kokia tvirta galit rekomenduoti su kokiom muzikėlėm, kad būtų?

ermik parašė:
Aš ir rekomenduoju DŽYRU DŽYRU MUZIKĖLĖ. Labai mėgsta spaudinėti, dičkiai irgi ją mėgsta, visas daineles jau mokam. Su mažąja kartu spaudinėjam ir vartom, nes viena…
Turbūt dabar aš labiausiai lauksiu toks knygutės džyru džyru,po rekomendacijų
O maximoje nepagalvojau kad reiktų sulaukti akcijų, bet kita vertus, nesinorėtų važiuot su mažąja trintis tarp žmonių. Gera mintis pirkti naudotas knygutes,tikrai ir pigiau ir negaila jei padraskytų.
Mamos, patarkit. Per parą mergina papuli gauna 6 kartus, jau koi mėnesį. Viskas buvo gerai, bet šiandien pajutau, kad viena krūtis kieto ką ir ją taip kažkaip skaudena. Temp nėra, daviau žįsti kelis kartus iš eilės, lyg suminkstejo, bet vistiek skaudena. Neraudona, nekaista. Ką daryti? Duot dažniau valgyt? Bet tada vėl grisiu prie pradžios su tais maitinimasis, kaip mažint maitinimus, jeigu čia taip darosi.... Metus pramajtinau be jokių problemų... 😥
Marima parašė:
Mamos, patarkit. Per parą mergina papuli gauna 6 kartus, jau koi mėnesį. Viskas buvo gerai, bet šiandien pajutau, kad viena krūtis kieto ką ir ją taip kažkaip skaud…
Tarp maitinimu, jei paskauda ir kieta reiketu nedaug nusitraukti, kad kiek atleistų ir per sekanti maitinimą duoti merginai ją ištuštinti. Bet šiukštu nenusitraukti daug, nes tada tik dar padidės pieno gamyba. Prieš maitinimą po šiltu vandeniu ją paglostykite speneliu kryptimi, taip palengvinsit pieno bėgimą maitinimo metu. Ir dar jei užčiuopiat kad kuri nors vieta krūtinėje kietesne (tipo guzas), tai parinkit maitinimo poza, kad smakriukas butu atsuktas į ta vieta. Aš pati kietesnę krūties vieta maitinimo metu pirštais pamasazuodavau link spenelio ir atlegdavo.
grilina parašė:
Užsakiau Džyru džyru muzikėlė,nes labai daug teigiamų atsiliepimų paskaičiau ir dar enciklopecija su atvarteliais paemiau :))
Labai puiki knygelė. Kol kas maniškė tik palinguoja, muzikėles paspaudo, nes jai spaudėliojimo etapas dabar, kartais kokį paveiksliuką pirštuku rodo ir juokiasi iš jo :)) bet vėliau matyt ir pagal paskirtį, tarčiai lavinti puikiai panaudosim, ir padainuoti tas daineles smagu. Man asmeniškai nuolat galvoj skamba ir kiaurą dieną dainuojam niūniuojam Tik tai taip, puslapius, kaip kažkas jau minėjo, ir aš pasaugau, nes ploni, gan lengvai plyšta. Stengiuos kol kas plonalapes knygas lentynoj laikyt ir tik kartu vartyt su priežiūra, o storais labais yra mažylės lygyje, pati verčia, skaito, varto.
D.M.K.M. parašė:
O jūsų vaikučiai ne drasko knygučių, nes mano vaikas, kad tik ką sudraskyti sesės visas spalvinimo knygutes slepiam, kad nesudraskytų? Gal kokia tvirta galit rekome…
Na tai etapas toks dabar, plėšymo. Aš tai tiesiog su priežiūra plyštančias knygas leidžiu skaityt, o su storais lapais gali pati imti. Iš storais lapais maniškei visai patinka ta Miško garsų knygutė, ten puslapiuose yra po mygtuką, kurie skleidžia paukščių, vabzdžių, gamtos visokios garsus. Išmokus ji jau yra spausti, tai patinka, džiaugiasi.
Mamman parašė:
Tarp maitinimu, jei paskauda ir kieta reiketu nedaug nusitraukti, kad kiek atleistų ir per sekanti maitinimą duoti merginai ją ištuštinti. Bet šiukštu nenusitraukti…
Ačiū. Tikiuosi, kad kažkaip praeis be didesnių pasekmių ❤️
Guaca parašė:
noriu paklausti: kokias kojines dedate vaikams
i
Mano pana su rudeniniais batukais ir vilnone kojine ant nuogo kūno, kaip ir gerai. Būna dar ir paprastą kojinę dedu. Dar be avikailiu jokių.
D.M.K.M. parašė:
O jūsų vaikučiai ne drasko knygučių, nes mano vaikas, kad tik ką sudraskyti sesės visas spalvinimo knygutes slepiam, kad nesudraskytų? Gal kokia tvirta galit rekome…
Mūsiškei knygutės pagrindinis žaislas, tai jau išmoko gražiai vartyti ir plonus puslapius, neglemžti, neplėšti, todėl dabar visos sudėtos jai prieinamai ir ji pasiėmusi bet kurią varto, baksnoja. Aišku, pasitaiko paglamžytų puslapių, bet matydama, kaip jai patinka ši veikla, negailiu