ingakr parašė:
Ar jūsų mažyliai tuštinasi kiekvieną dieną? Nes manoji jau trečią savaitę kaip tuštinasi tik du kartus per savaitę. Bet tuštinasi ne kietai ir lengvai. O valgo gana…
1-2 kartai per dieną
ingakr parašė:
Ar jūsų mažyliai tuštinasi kiekvieną dieną? Nes manoji jau trečią savaitę kaip tuštinasi tik du kartus per savaitę. Bet tuštinasi ne kietai ir lengvai. O valgo gana…
1-2 kartai per dieną
Karoliukas91 parašė:
1-2 kartai per dieną
Kas antrą dieną. Prikrauna normaliai.
Robertia parašė:
Visos jau giriasi kaip mazieji taria pirmuosius zodzius, kad nesijausciau blogai, gal bent pasirodykit mamos, kuriu mazieji nei mama nei tete nei ate nei bu nei me …
Mes tokie pat, tik šuniukas sako aau auuu, ir kai katiną pamato tada eeeeee 😁
D.M.K.M. parašė:
Kai atsikelia mano mažiukas dreba ar čia normalu ar kažkas negerai?
Maniškė irgi atsikelia tokia drebanti, kol atsibunda normaliai ir išsijudina 😊 nematau nieko blogo čia 🙂
nekantruolė parašė:
Maniškė irgi atsikelia tokia drebanti, kol atsibunda normaliai ir išsijudina 😊 nematau nieko blogo čia 🙂
Aš dėl visko nerimauju😁🤭
evelina.grazyte parašė:
Sveikos, norėjau paklausti ar jūsų mažiukai parduotuvei irgi nieko nebijo visur lekia?
Nieko nebijo nei didžioji bijojo, nei mažasis, bet turit atkreipti dėmesį ar atpažįsta svetimus nuo savų taip sakė, kai buvom pas daktarė penktadienį nuėja. Mano berniukas nebijo svetimų, bet susigėsta, nesijaučia taip patogei kaip prie manęs,tai sakė viskas gerai. Mus penktadienį paskiepijo ar ir Jūsų vaikučiams buvo taip paraudę dūrio vieta, patinus kojytė ir kokia 5 cm dydžio aplink dūrio vieta apvaliai paraudę? Labai neramus,blogai miega, bet temperatūros neturi.