Mamman parašė:
Manasis keliasi nakti 1-2k.ir bėga prie šaldytuvo, valgo jogurta. Diena valgo viską normaliai, bet vis tiek nakti keliasi ir be valgio nenusiramina...
Bet be mp ir pm apseinat?
Mamman parašė:
Manasis keliasi nakti 1-2k.ir bėga prie šaldytuvo, valgo jogurta. Diena valgo viską normaliai, bet vis tiek nakti keliasi ir be valgio nenusiramina...
creative_soul parašė:
Iki kada duosit/ planuojat duot pm kas duodat?
As daviau tik del idomumo paragauti karbes pieno, tai maniske negere, neskanu Jai 😂
Domikamo parašė:
Bet neverkia?
Ne. Mane šaukia.
creative_soul parašė:
Mes jokio pieno neduodam. Nematau tikslo jį duoti 😉
Manau gana varškės ir jogurto.
Domikamo parašė:
Mp nustojau duot prieš 3men., bandžiau siūlyt pm kaip alternatyva mp, bet netiko jam, net 3 skirtingus išbandžiau, bet ne vieno negėrė.
Aš duodu pm vieną kartą prieš miegą. Naktį keliasi 1-4 kartus, atsigeria vandenuko ir toliau miega. Užmiega mūsų lovoje, perkeliam į jos lovytę. Ir naktį, kažkur apie 3-4 pasiimam atgal, nes jau savo lovytėje vartosi, stojasi ir nori kartu miegoti.
Dar prieš keletą mėnesių nei arbatų nei vandens negėrė. 2 kartus naktį pm. Tada pabandžiau naktį duoti vietoj vieno pm vandens ir mielai išgėrė, tai dabar naktį tik vandenukas. Ir dieną pradėjo vandenį gert
creative_soul parašė:
Karvės pieną pradėjau duoti ragauti, kai suėjo 1 metukai. Iš pradžių nelabai patiko, bet dabar geria. Duodu tik prie pusryčių.
creative_soul parašė:
Bandžiau duoti ir avižų, migdolų pagerti visai jam patiko, kitą kart ir naktį daviau vietoj pm, bet pakeisti visai kažkaip nedrįstu. Karvės pienas nepatiko visai. Turiu du skirtingus vaikus, nes dukrai karvės pieną tik duok nespėju pirkti patinka labai.
vijukas parašė:
Ne. Mane šaukia.
Kokia gera mergaitė mano iškart rėkia nesvarbu,kad šalia guliu galiu glostyti ką nori daryt jeigu nori valgyt tai ir viskas.