dzonia parašė:
Labas rytas esamos ir būsimos mamytės, prisiduodu vakar 16.40 gime mano mažiausioji 3090 g ir 49 cm. Esu be galo laiminga, kad viskas praeityje
Sveikinimai 😊
dzonia parašė:
Labas rytas esamos ir būsimos mamytės, prisiduodu vakar 16.40 gime mano mažiausioji 3090 g ir 49 cm. Esu be galo laiminga, kad viskas praeityje
Sveikinimai 😊
Barboružėlė parašė:
Siandiena, 13:55 gime musu berniukas. 4650 ir 56 cm. Kaip ir buvo tiketasi-didelis.
Sveikinimai tikrai dickis
Mamyte321 parašė:
Pilvo susitraukinejimas, noras tustintis, nugaros dilgciojimas 🤔
Viskas buvo viena nakti,8kart i toleta rimto reikalo kas 8min saremiai,o pasirodo tik paruosiamieji
Mamyte321 parašė:
Klausimas mamytems kurios pagimde. Ar labai aktyvus leliukas buvo didziaja diena ar per saremius? 😊
Maniškė iki pat finišo buvo labai aktyvi. Net ir kaip vandenis nuleido,galvojau pati išlys 😂
mauze parašė:
Viskas buvo viena nakti,8kart i toleta rimto reikalo kas 8min saremiai,o pasirodo tik paruosiamieji![]()
Na ir pilvas ne toks kaip visat, bamba atrodo jau grynai apacioi. Na labai butu fainei kad neparuosemieji cia mane kipsniotu 😊
MonikMin parašė:
O man kaip tik aprimęs, šiandien jau net baisu darosi, judesiukai vos juntami lyg įsirėmia truputi ir viskas, kai pasakiau gydytojai sako normalu visi į galą aprims…
mano tai duodas,tai ramus 😊