lengva parašė:
samoningosmamos, dabar aromama tinklapyje bei FB yra ir mišinių paruoštų naudojimui ir straipsnių nemažai tat tema, prieš kažką naudodama pasiskaitykit, nes eterini…
Visa diena kabu puslapy, skaitau, jau prisirinkau krepseli, bet nusprendziau i pacia parduotuve nuvaziuot
LiepElija parašė:
Visiskai normalu tiek kartu sirgti, butent su virusais ir bakterijomis susidurdamas stipreja imunitetas. Per pirmus metus darzelyje normalu, kad vaikas perserga 20 …
Man abejose ligoninese sake, kad kuo daugiau sirgs dabar, tuo maziau sirgs veliau. As siaip tokia mizne, galejom ir namie atbut, nes nebuvo visai bloga situacija, bet kai nepatyrus tai baimes pilnos kelnes. Del rukymo reiks pasiaiskint, nieko nepakeisiu, bet del bendros info
Sarune27 parašė:
O kažin tokiem mažiem sinusitas būnakai pradėjo dygti viršutinė eilė dantų užgulė nosį, nevarva, niekas neissitraukia, bet prakviepuot normaliai kažkas truk…
Pasirodo yra toks dalykas kaip vidine sloga. Gydytoja sako "kosulys nuo slogos", sakau kaip tai, sloga til siandien atsirado, tai tada papasakojo apie nematoma sloga
persikėlis. parašė:
Nesuprantu, jei atvirai aš to negalėjimo mest, nu nesuprantu, mane gali prie sienos kitos kalt, bet nesuvokiu. Aš pati buvau užkietėjusi rūkorė. Man per dieną sutra…
Ir as nesuprantu... giminaite laukiasi ir ruko, mat irgi negali mest. As kai pati negaliu pastot, tai tokias nevertinancias nestumo pritrenkt norisi
Pati irgi ilgai rukiau ir meciau samoningai pusmeti iki nestumo planavimo pradzios.