jei nedirbčiau (dirbu nuo liepos mėn), tai gal ir būčiau pasirinkus vesti į darželį ne nuo šio rugsėjo, bet nuo kito, tačiau iš esmės esu už darželį, nes tikrai ir socializacija ir visokie papildomi užsiėmimai, kitokie nei namie, savarankiškumas. Maniškė šiaip adaptavosi labai greitai ir ramiai, į darželį eina noriai, tikrai labai matosi kaip vis naujų dalykų išmoksta. Lanko valstybinį darželį, auklėtojos labai fainos, grupėje pagal sąrašą man atrodo gal 15 vaikų, bet realiai būna apie 10 arba mažiau. Auklėtojos sukūrusios FB uždarą grupę ir beveik kasdien ten vis įdeda kokių foto ką vaikai veikia, tai labai fainai.
Nuo rugsėjo iki dabar maniškė sirgo 2 kartus ir tai buvo lengvos slogelės, bet tuo metu buvo namie, aš dirbu iš namų, tai kaip ir teoriškai galiu su vaiku būti, bet praktiškai, kai ji namie, tai galiu dirbti tik per jos pietų ir naktinį miegą, tai labai džiaugiuosi, kad lanko darželį ir gerai ten jaučiasi
šiaip pati kažkada esu dirbusi mokykloje, o ir iš vyresnėlio klasės galiu pasakyti, kad tie vaikai, kurie darželio nelankė, tai gerokai sunkiau adaptuojasi mokykloje pradedant psichologine tų vaikų būsena ir elgesiu, baigant visomis ligomis