Slieka parašė:
Sveikos. As irgi sian ryte tik prisijungiau. Isejau vedziot suni ir grizus radau toki rezultata nesitikejau ir biskuti susistresavau kaip cia db viska issaugot![]()
Sveikinimai!
Slieka parašė:
Sveikos. As irgi sian ryte tik prisijungiau. Isejau vedziot suni ir grizus radau toki rezultata nesitikejau ir biskuti susistresavau kaip cia db viska issaugot![]()
Sveikinimai!
Ametistas. parašė:
Sveikos! Keleta dieneliu seku pasnekesius, bet kol NT tik vaiduokliukai smezavo, tai nesinorejo peranksti pradet reikstisryt turetu buti mmm diena, bet man jau …
Sveikinimai! Labai graziai isryskejote 🥰🥰
Dabar dziaukites ir saugokite save! 🙂
Brighte321 parašė:
Na vistiek kažkoks tam tikras kiekis patenka, nes buvo rašyta, jog, net vandenis turi specifini kvapa, kurios ruko, todel ir sakau
Tai nuo nikotino, bet ne nuo dūmų 😉
Esmė, ar nėščia ar ne, rūkymas kenkia, pati esmė nesikeičia.
Tik nėštumo metu esame atsakingos ne tik už save, bet ir už augančią gyvybę 😉
vijukas parašė:
Tai nuo nikotino, bet ne nuo dūmų 😉
Tai taip, aš nesiginčiju!!✌🏻
Jolitukas1221 parašė:
Sveikutes ir as nedrasiai jungiuosi prie jusutikiuosi šį karta bus viskas gerai iki pacio galo
![]()
Sveikinimai
Jolitukas1221 parašė:
Sveikutes ir as nedrasiai jungiuosi prie jusutikiuosi šį karta bus viskas gerai iki pacio galo
![]()
Koks aukstas progesteronas😮😊
vijukas parašė:
Sveikinimai![]()
Dekui
Saldiakimirka parašė:
Koks aukstas progesteronas😮😊
Jo as po dirptinio vartoju 3 kartus po 200 ultrogestana ir crinone
simonsita parašė:
Aš jaučiuosi labai neblogai, tik visada noriu miegoir saldumynai netraukia
![]()
Jo, saldumynai visai nebetraukia ir manęs, norisi vien tik bulvinių patiekalų Dabar man vizitas numatytas apie 10 savaitę, o prieš tai buvau apie 7 savaitę. Tai matė jau žirniuko širdelę. Mano nuomone, 7 savaitė pats tas pirmam vizitui.