Aure Ja parašė:
Sveikos mergaitės 😊
Apsirgau truputėli, temperatūra artėja link 38, labai bijau, nes nenoriu vartoti p…
Paracetamolio galima, auksta temperatura pavojingiau nei paracetamolis gerokai. Man rodos virs 38 butina gert.
Aure Ja parašė:
Sveikos mergaitės 😊
Apsirgau truputėli, temperatūra artėja link 38, labai bijau, nes nenoriu vartoti p…
Paracetamolio galima, auksta temperatura pavojingiau nei paracetamolis gerokai. Man rodos virs 38 butina gert.
Aure Ja parašė:
Dėl veido kaitinimo, tai gyd man neleido to daryt, arbatas geriu iki tiek kad jau bloga, pastiles vartoju, kurios realiai niekuo nepadeda, gyd minėjo, kad jei bus t…
Jei tik kyla, tai esu girdejusi, kad geriau ta tablete, nei, kad leist taip smarkiai uzkilt. Nes auksta kuno temperatura pavojingesne nei ta tablete. Sveikit!
Inga87 parašė:
Sveikos. Šiandien diskutuojant su kita mamyte iškylo toks klausimas, ar į nėštumo atostogas galima išeiti nedirbant? Stažo užtenka, tarkim penktam nėštumo mėnesy iš…
Pinigus tai gautumet bet speju itrauktu menesius su 0 pajamu ir kiek truksta su darbu, tai negautumet pilnu priklausanciu pinigu, pasiskambinkit i sodra ir viska paaiskins.. as pvz dar gaunu uz vaika uz antrus metus pinigus, bet ir dirbu, tai sodra sake kad skaiciuos mano dabartine busima ismoka pagal palankesni atlyginima, tai rinksiuos ta, kuris buvo iseinant su pirmu
penelope123 parašė:
Pinigus tai gautumet bet speju itrauktu menesius su 0 pajamu ir kiek truksta su darbu, tai negautumet pilnu priklausanciu pinigu, pasiskambinkit i sodra ir viska pa…
Žinau kaip skaičiuoja, tai tie mėnesiai nebekliūna, dėl to ir norėčiau išeit nes lb nemėgstamas darbas. Reiks pasiskambint į sodrą 🙂
roberta.kas parašė:
Aš prie molo gyvenu, o tu? 😊
Toli,aš šilainiuose pei bernelių užeigos.
Inga87 parašė:
Sveikos. Šiandien diskutuojant su kita mamyte iškylo toks klausimas, ar į nėštumo atostogas galima išeiti nedirbant? Stažo užtenka, tarkim penktam nėštumo mėnesy iš…
Turetumet uzsiregistruoti i darbo birza, ir jei gautumet bedarbio ismoka, tada jums priklausys ismokos
Mamyc parašė:
Rytoj rytoj pagaliau einu ,šiaip nenorėčiau žinoti bet vyras ir dukra nori žinoti .jie spėja jog bus berniukas, jo gimtadienis vasario 14 tai jei pasitvirtins, šią …
Ooo kokia dovana būtų vyrui 🥰 o mamos nuojauta ka sako? Kas pilvelyje gyvena?
byyyz parašė:
Ooo kokia dovana būtų vyrui 🥰 o mamos nuojauta ka sako? KasŽinokit nežinau
![]()