mergkarolina parašė:
Va va, grynai ir mūsiškė!!😅 aš net nesuprantu kaip taip įmanoma 😅
Su vyru ją Pagieža praminėm😁😁
mergkarolina parašė:
Va va, grynai ir mūsiškė!!😅 aš net nesuprantu kaip taip įmanoma 😅
Su vyru ją Pagieža praminėm😁😁
Jurgūnė parašė:
Mano ismoko toki garsa leist kaip is siaubo filmo "Gruge" 😁😁
Mano irgi ale kaip urzgia 😁 bet nesijuokia. Tik taip lyg bando.
wiolcik parašė:
As irgi linkstu prie ikea, bet panasu, kad joje turetu sedeti jau tvirtai sedintis kudikis, nes atlosas nereguliuojamas, ar klystu?
Taip, joje gali sėdėti tik tvirtai sėdintis ir jos užtenka neilgam, greitai išauga, dar pas mus tvirtesnis vyras, tai dar trumpiau jis ten jautėsi komfortiškai, o ir pradėjus primaitinti nuo 5 mėn dar buvo toli gražu iki tokio sėdėjimo, todėl pradžioj maitinau BB gultuke, o poto vistiek pirkau kitą kėdutę. Pirkau tokią senovinę Chicco Polly 2in1, tai dar iki dbr sėdi joje, saugi, patogi, yra įdėklas kūdikiui, pusiau gulima padėtis 👍🙂 Užima vietos nemažai. Nors jau dažnai nori sėdėti prie stalo, tai leidžiam, nes tuoj broliui reiks tos kėdutės.
wiolcik parašė:
O kokias maitinimo kedutes pirksite?
As pirkau deveta Keter 3 in 1. Pas mus virtuve miniatiurine, tai ieskojau tokio varianto, kuri butu galima tvirtinti ant kedes ir nestovetu atskiras "gargaras". Tik gaila si neturi jokiu paminkstinimu, idomu, kaip mano panele joje jausis 🤔
Evelina. parašė:
Sveikos mamytes. Labai pergyvenu ir nesuprantu ar toks kakis yra kaip viduriavimo, ar normalus? Anksciau buvo daug kosytes ir tustindavosi reciau. Dabar skysciau ir…
Labas, viskas susitvarkys 🧸
Gal ryziu nuoviras padetu klijus tas, kur ilgai virtu ryziu skystis
Evelina. parašė:
Sveikos mamytes. Labai pergyvenu ir nesuprantu ar toks kakis yra kaip viduriavimo, ar normalus? Anksciau buvo daug kosytes ir tustindavosi reciau. Dabar skysciau ir…
Nu mano visad taip daro skystai,kad viskas susigeria, nelieka jokiu gumuliuku. Tai reiskia kad viska suvirskina
wiolcik parašė:
O kaip pas jus su autokedutem, ypac tom, kur stambesni kudikeliai?pagal norma kaip ir turetu tilpti iki 9 men, bet maniskis jau dabar vos joje telpa, iki 9 men …
Man irgi aktualu ir ne vien dėl įtilpimo, bet ir nešti tą kedutę su sunkiu vaiku yra tikras išbandymas