Er_Nesta12 parašė:
O kur lanketes? Privaciai ir ligoninej? Gal rastet bet praleidau![]()
Antakalnio poliklinikoj
Er_Nesta12 parašė:
O kur lanketes? Privaciai ir ligoninej? Gal rastet bet praleidau![]()
Antakalnio poliklinikoj
Sury parašė:
Antakalnio poliklinikoj
Dar kaip rinkausi tarp antakalnio ir santariskiu, bet nuvyko i santariskes ir esu patenkinta.
mergkarolina parašė:
Aš tai manau, kad tikrai ne per anksti. Todėl pati jau sodinu ant puoduko. Aišku, kaip sakot gal gaunasi tas gaudymas. Bet vistiek jau po valiai kažkoks supratimas …
Tikrai per anksti, net ne dėl to gaudymo, nes tikrai dar vaikas per mažas ir nesusigaudo, kam jis ten sodinamas. Bet dėl dar nepasiruošusių vidinių tarpvietės raiščių, kuriuos tas sodinimas žaloja. Vaikų chirurgai rekomenduoja pradėti sodinti ant puoduko tik tada, kai vaikas pats pradeda tvirtai stovėti. "Aš manau, kad tikrai ne per anksti" yra visiška nesąmonė. Kaip galima tiesiog manyti? Kuo remiantis čia tas manymas?
neri. parašė:
Tikrai per anksti, net ne dėl to gaudymo, nes tikrai dar vaikas per mažas ir nesusigaudo, kam jis ten sodinamas. Bet dėl dar nepasiruošusių vidinių tarpvietės raišč…
Bent jau aš nesodinu, o laikau už pažastukių. Net neišlaikytų pusiausvyros, jeigu sodinčiau. Nu čia kiekvieno nuomonė, taip pat kaip ir apie skiepus. Aš tik paklausiau, kaip mamytės, ir tikrai nesmerkiu jeigu manote kitaip, taip kad neužsipulkit 🙏
Mano mažiukui antra diena temperatūra laikosi nuo 37.5 iki 39 sukyla, bet nukrenta labai trumpam ir vėl kyla.. nesloguoja, dantenos nepatinusios. Nežinau jau kas čia gali būti 🤷 o dar kaip tyčia savaitgalis. Nei gydytojui pasirodyti galim, nei telefonu pasikonsultuoti..
Delicacy parašė:
Mano mažiukui antra diena temperatūra laikosi nuo 37.5 iki 39 sukyla, bet nukrenta labai trumpam ir vėl kyla.. nesloguoja, dantenos nepatinusios. Nežinau jau kas či…
Aš tai iš tikrųjų jokių ištinusių dantenų nemačiau prieš išdygstant O tai nebus ta tridienė, ar jums jau buvo?
Liepa07 parašė:
Aš tai iš tikrųjų jokių ištinusių dantenų nemačiau prieš išdygstantO tai nebus ta tridienė, ar jums jau buvo?
Ne, nebuvo. Irgi apie tą patį galvoju. Na, arba tikrai dantis gal koks bus. Jau buvau pamiršusi tokį nerimo jausmą. Kai vyresni serga, gali pasakyti kas yra, o dabar reikia bandyti atspėti.
Delicacy parašė:
Mano mažiukui antra diena temperatūra laikosi nuo 37.5 iki 39 sukyla, bet nukrenta labai trumpam ir vėl kyla.. nesloguoja, dantenos nepatinusios. Nežinau jau kas či…
Ar nebus tik tridienes karstine. Katik tapati pragyvenom, temperatura nenuvaldoma. Biski nusimusa o siaip visumoje apie 39,7 laikesi... naudojom paracetamolio zvakutes 125mg manau, tokias kaip ir dave pradzioje, tik jas kol maziukas buvo nupjaudavau galiuka.
Ir dar pirkome geriamus vaistukus kur ieina ibuprofenas(nereceptinis, tinkamas prie dantu dygimo, tik dabar nepasakysiu pavadinimo, neturiu po ranka), vienu musimu duodavau ta, kitu zvakute. Nes zvakutes tik tris kart paroje kas 6val. Po triju dienu isbere ir temperatura nukrito