Snip parašė:
Sveikutės, viena mamytė rašė, kad dukrytė pabunda iš miego verkdama, tik nemenu kuri, kaip išsisprendė situacija?
Aš ir dar viena mamytė rašė. Mum bent jau tai neišsisprendė, vistiek pabunda ir zyzia, verkia. Duodu mp ir toliau miega🤔
Snip parašė:
Sveikutės, viena mamytė rašė, kad dukrytė pabunda iš miego verkdama, tik nemenu kuri, kaip išsisprendė situacija?
Aš ir dar viena mamytė rašė. Mum bent jau tai neišsisprendė, vistiek pabunda ir zyzia, verkia. Duodu mp ir toliau miega🤔
Snip parašė:
Neišsprendėm šitos bėdos. Vis dar keliamės daug kartų. Gal truputį rečiau jau ir tie pabudimai daugiau vartymusi, blaškymusi pasidare.
Skaičiau, kad kai kuriem užsitęsia miego regresas labai tikiuosi iki pirmo gimtadienio miegot
Paukštukas Odrė parašė:
Neišsprendėm šitos bėdos. Vis dar keliamės daug kartų. Gal truputį rečiau jau ir tie pabudimai daugiau vartymusi, blaškymusi pasidare.
Iki pirmo gimtadienio gi čia dar beveik 100 mėnesių 😃
Maniškė dar nė karto neišmiegojo visos nakties
mergkarolina parašė:
Mazoji vis dar nemiega, is vakaro dabar idedu zvakute, patepu dantenas, zandukus su aliejuku, zodziu viska ka sugalvoju ir kazkiek naktys ramesnes, bet nebutinai. Laukiu dantuku, piršto is burnos nepaleidzia, gal kasosi. Ai dar kai tiek menesiu jau bludija, pastebiu tendencija, kad paumejimas pirmomis pilnaties dienomis 😁
Snip parašė:
Labas Miegas šiek tiek pagerėjo, bet būna vistiek nuo kokių 3-4val.blaškosi,kas valandą keliasi. Irgi iki tol nurašinėjau dantims, bet neišlindo nauji.
Jurgūnė parašė:
Mazoji vis dar nemiega, is vakaro dabar idedu zvakute, patepu dantenas, zandukus su aliejuku, zodziu viska ka sugalvoju ir kazkiek naktys ramesnes, bet nebutinai. L…
Viburcol dedate? 🙂 Esu dusyk dejusi kai jau kokias penkias naktis abi vargome. Veiksmingos tos žvakutės,rečiau keliasi tada.
Snip parašė:
Iki pirmo gimtadieniogi čia dar beveik 100 mėnesių 😃
Maniškė dar nė karto neišmiegojo visos nakties![]()
čia truputį "užsimečiau" daugiau, kad nebūtų nusivilimo. Širdį kiekvieną vakarą meldžiuos, kad gal jau bus TA naktis
Paukštukas Odrė parašė:
čia truputį "užsimečiau" daugiau, kad nebūtų nusivilimo. Širdį kiekvieną vakarą meldžiuos, kad gal jau bus TA naktis
![]()
Aš irgi vis pagalvoju, kada bus ta naktis, kai išmiegos visą naktį
Jurgūnė parašė:
Mazoji vis dar nemiega, is vakaro dabar idedu zvakute, patepu dantenas, zandukus su aliejuku, zodziu viska ka sugalvoju ir kazkiek naktys ramesnes, bet nebutinai. L…
Va šitą ir man reiks pasekti😅🤔
Liepa07 parašė:
Aš irgi vis pagalvoju, kada bus ta naktis, kai išmiegos visą naktį![]()
Oj turbūt daug mamyčių šito laukia, aš su jumis visom toj pačioj eilėj irgi laukiu