muesa parašė:
Mano dukra kruopų irgi nekaip,viw negaliu įsiūlyti,ir tas skiedziamas koses,ir kur virti reikia.
Lygiai tas pats, daržoves(su mėsa irgi), vaisines tyres valgo, o kruopų ne
muesa parašė:
Mano dukra kruopų irgi nekaip,viw negaliu įsiūlyti,ir tas skiedziamas koses,ir kur virti reikia.
Lygiai tas pats, daržoves(su mėsa irgi), vaisines tyres valgo, o kruopų ne
muesa parašė:
Triušį, višta naminius, stirnieną ir karpį esu davusi jau.labai oabai smulkiai supjaustau ir garinu apie 30 min.stirniena kiek ilgiau.
O karpis patiko? 🙂 Dar tik triušienos daviau.
Liepa07 parašė:
O karpis patiko? 🙂 Dar tik triušienos daviau.
Labas.net pati nesitikejau.daviau su morka ir bulve,na dar daznai kokių krapų ar petražolių imetu,turiu iš daržo prisišaldžiusi.
Liepa07 parašė:
Lygiai tas pats, daržoves(su mėsa irgi), vaisines tyres valgo, o kruopų ne![]()
Musiškė anksčiau irgi nelabai norėjo, tai pabandžiau su uogom duot, ir dabar labai skaniai valgo. Bet tik hipp tas smulkias, o pvz mamuko grikių nenori, per stambios jai matyt, ar kaip, nors ir blenderiavau, bet vistiek nelabai jai
mergkarolina parašė:
Musiškė anksčiau irgi nelabai norėjo, tai pabandžiau su uogom duot, ir dabar labai skaniai valgo. Bet tik hipp tas smulkias, o pvz mamuko grikių nenori, per stambio…
O koses perkat pieniskas? Kaiptik snd atkreipiau dėmesį maximoj, kad dauguma parašyta pieniska tokia ir tokia grudu kose. Tai idomu pasidare🤔 pries tai buvau bandzius duot paprastas kruopas, kurias patys valgom, bet gal reikia pirkt pieniskas, jos vaikui skanesnes?
Pumpurelius parašė:
O koses perkat pieniskas? Kaiptik snd atkreipiau dėmesį maximoj, kad dauguma parašyta pieniska tokia ir tokia grudu kose. Tai idomu pasidare🤔 pries tai buvau bandzi…
Man irgi labai keista, kad su pienu, o pagal knygą Mažylio receotai pieno produktai tik nuo 11 mėn. Bet čia tikriausiai dėl alergijų
Pumpurelius parašė:
O koses perkat pieniskas? Kaiptik snd atkreipiau dėmesį maximoj, kad dauguma parašyta pieniska tokia ir tokia grudu kose. Tai idomu pasidare🤔 pries tai buvau bandzi…
Nea, paprastas avižų, kukurūzų, man tos pieniškos skaniai skamba, bet dar nenoriu duot pieniškų kol pati maitinu ir karvių pieno dar neduodu
Liepa07 parašė:
Man irgi labai keista, kad su pienu, o pagal knygą Mažylio receotai pieno produktai tik nuo 11 mėn. Bet čia tikriausiai dėl alergijų![]()
Vat man irgi įdomu kaip čia taip. Tas pats kai ten visokių tyrelių yra su jogurtu ir pan, nors rekomenduoja irgi vėliau duot tai tokia priešprieša gaunasi
Liepa07 parašė:
Man irgi labai keista, kad su pienu, o pagal knygą Mažylio receotai pieno produktai tik nuo 11 mėn. Bet čia tikriausiai dėl alergijų![]()
Nu nu, as net pasineciau kazkaip, galvojau pirksiu, bet kai paskaiciau, nusprendžiau, kad gal apseisim, padarysiu neskaniu naminiu🤣🤣 nes tas,, pieniskas“ man kažkaip gadina reikala, dar anksti manau mum.
Anyta nupirko vaikui sloinikuti kakzokio poenisko birzgalo su sausainiukais, ir nors rašo nuo 6men, neduosiu dar greit tikrai🙄