Ievaskaa parašė:
Kas kiek valandų vaikui duodate valgyti?
8:00 grudine, 10:30-11:00 mp, 13:00 mesa su darzovemis, 15:30-16:00 mp, 18:00 grudine, 20:00-20:30 mp ir miegoti, uzkandziu gauna 1 karta iki vakarienes
Ievaskaa parašė:
Kas kiek valandų vaikui duodate valgyti?
8:00 grudine, 10:30-11:00 mp, 13:00 mesa su darzovemis, 15:30-16:00 mp, 18:00 grudine, 20:00-20:30 mp ir miegoti, uzkandziu gauna 1 karta iki vakarienes
Justinele parašė:
O maniskis vis dar tik gerai pertrintas koseles, nuo gabaliuku ziaukcioja 🤔🤷♀️. Bet koki obuoli, ar kukuruza tai skuta pats.
Pas mane tas pats jei tik nesumalu iki vientisos tyreles nei šaukšto nevalgo irgi ciaukcioja
93ernesta parašė:
Oj pas mane tik 2 mėnesiai taip miega tai aš džiaugiuosi irgi labai nes nuo gimimo kovojom su žarnyno grybeliu tai miegas buvo siaubas kol neissigydem![]()
Gal pasakysite, kokiais tyrimais nustatomas šis grybelis?
Mūsų mažoji kasosi vis dar ausytes dažnai, patikrino, sveikos. Paėmė meginį iš ausytės, bet grybelio irgi nerado. Net nžn ką ir bedaryti. Gydytoja sako, kad niekam nėra 100 procentų garantijos, kad nėra grybelio, nes jo tiek mažai organizme, kad būtent tam meginiui galėjo neuzkabinti...
Sury parašė:
Gal pasakysite, kokiais tyrimais nustatomas šis grybelis?
Mūsų mažoji kasosi vis dar ausytes dažnai, patikrino, sveikos. Paėmė meginį iš aus…
Mes darem paprasta išmatų tyrimą. Mums buvo ir dideli odos bėrimai kuriuos niežėjo, gydytoją nurodė kad tai dėl grybelio. Gerem gerąsias bakterijas kaip nurodė gydytoja didesnem dozem. Laikemes jos nurodymu ir vis kartojom tyrimą kas dvi savaites. Kol galiausiai issigydem bet uztrukom labai ilgai o dukrytei dėl to grybelio tikrai blogai jau buvo. išmatų pasėlis nieko neparodė, rodė tik paprastas tyrimas, jo atsakymai būna tą pačią dieną.
93ernesta parašė:
Mes darem paprasta išmatų tyrimą. Mums buvo ir dideli odos bėrimai kuriuos niežėjo, gydytoją nurodė kad tai dėl grybelio. Gerem gerąsias bakterijas kaip nurodė gydy…
O kokie buvo simptomai grybelio?
Grainaa parašė:
O kokie buvo simptomai grybelio?
Odos bėrimai, didelis ir skausmingas pilvo pūtimas nuolatinis, dėl skausmo buvo labai pikta daug verkė, labai mažai miegojo
93ernesta parašė:
Mes darem paprasta išmatų tyrimą. Mums buvo ir dideli odos bėrimai kuriuos niežėjo, gydytoją nurodė kad tai dėl grybelio. Gerem gerąsias bakterijas kaip nurodė gydy…
Dėkui! Tikrai smagu skaityti, kad radote priežastį ir dar išsigydėte 💗 Be probiotikų, kaip supratau, nieko tokiems mažiems ir neskiria?
Er_Nesta12 parašė:
O smarkus odos berimas? Kuriose vietose? Nes mums irgi isryskejo kelios berimo vietos, ir siandien tustinosi daugiau nei iprastai ir man regis buvo gleiviu.
Labiausiai buvo ant šlaunų raukslyciu net sutrugdavo odelė ir užpakaliuko,šiuo metu net žymės neliko