Liepa07 parašė:
Mamytė kažkuri patarė, jie geros sudėties, nieko pridėta nėra, burnytėje greit tirpsta![]()
Mes uk. Mačiau lenkų parduotuvėje tokio tipo, daugiau niekur. Bet nei sudėties nepaziirejau, reiks paieskoti
.. Ačiū!
Liepa07 parašė:
Mamytė kažkuri patarė, jie geros sudėties, nieko pridėta nėra, burnytėje greit tirpsta![]()
Mes uk. Mačiau lenkų parduotuvėje tokio tipo, daugiau niekur. Bet nei sudėties nepaziirejau, reiks paieskoti
.. Ačiū!
Kuke parašė:
As dar trinu maista su mikseriu. Vakar daviau riekute agurko paciulpt tai kai isikosejo visas raudonas nu issigandau. O, jusu nekoseja nespringsta? Seniai jau duoda…
Koks skirtumas kada pradėti. Aš irgi trinu. Kartais visiskai, kartais pusiau. Bet cielų tai dar neduodu. Apačioj tik dantukai, tai koks ten kramtymas. Jei paspringtu, va tada tai manau problema. Maniškis dar ir su tais smulkuciais trupiniais net sugeba kosėti.
Justinele parašė:
8 dantis 😱😊. Wow :))). Maniskiam vos du pirmi pradejo lyst dar tik. Siaip ir as panikuoju, bet manau turim taip sakant po truputi po truputi ir vaikams duoti ir pac…
Maniske isspjaut nemoka, ziaugcioja kai kas nepatinka bet galu gale nuryja🙈
Cosmopolitana parašė:
Žiūrėkite, kad cukraus nebūtų pridėta, paprasti
Liepa07 parašė:
Žiūrėkite, kad cukraus nebūtų pridėta, paprasti![]()
Aha, dėl cukraus žinau, o seip yra dar kažkas tokio kenksmingo? Į ką atkreipti dėmesį
Cosmopolitana parašė:
Man įdomu, ar yra tokių mažylių, kurie neropoja, o eina kaip šuo? Ta prasme kojos ne sulenktos, o ištiestos? Maniškis tik taip moka, bet ir greitai varinėja, ir dar…
Maniskiai abudu neropoja🤦♀️ Bet ant vienos kojos sliauzia su kita atsispirdamas 😬😂😂😂 ir abudu taip pat 😂 kai varo per kambarius tai mum tiek juoko is tos pozos kad negaliu 🤷♀️😅😅😅
Neman parašė:
Maniskiai abudu neropoja🤦♀️ Bet ant vienos kojos sliauzia su kita atsispirdamas 😬😂😂😂 ir abudu taip pat 😂 kai varo per kambarius tai mum tiek juoko is tos pozos kad…
Juokingai juokingai, pas mane su viena atsispiria,paeina, tada su kia, taip šonu, nu kaip koks krabas, sakau😄 pas jus du? dvynukai?