Cosmopolitana parašė:
Dantukai lenda. Pas mane irgi ne tik krapšto, bet ta ausį tiesiog tampo visaip
O geras, nebuciau pagalvojus 😅 ir is tikro 2 jau islinde, o pastoviai seilejas ir kisa burnon viska, tai matyt teisybe sakot😁
Cosmopolitana parašė:
Dantukai lenda. Pas mane irgi ne tik krapšto, bet ta ausį tiesiog tampo visaip
O geras, nebuciau pagalvojus 😅 ir is tikro 2 jau islinde, o pastoviai seilejas ir kisa burnon viska, tai matyt teisybe sakot😁
Liepa07 parašė:
Oi lopšį senokai jau išaugoSportinuke, vilnoniame voke vežioju
Veiduką Aromama "Raudoni skruostukai" žandukus ir nosytę patepu.Pastebėjau jei niekuo netepi t…
Aš irgi šį naudosiu. Kolkas dar netepiau, bet jau turiu lentynėlėje prie visko, kas skirta mažyliui.
Mano vaikas pradėjo valgyti košes. Po 2 mėnesių pradėjo valgyti normaliai, tai jau džiaugsmas mano akims ir širdžiai 😁 kad tik neprisikalbėčiau 😁 nes visada tik paragaudavo ir viskas, keli šaukšteliai ir valgyk pati. Ir būna, kad pyksta kaip valgyti nori, nors tik valanda ar kiek daugiau po maitinimo praėję.
Delfiukė parašė:
O čia nusukta vežiojasi? O kiek reikia nusukta vežti?
Del saugumo, tai kuo ilgiau pataria. Iki virs metu. Bet realybej kaip ta padaryt 🤦🏻♀️ Mano abu plius minus nuo 6 men. atsukti toj 9-18kg kedutej, daugiau mato, maziau riksmo
Jurgūnė parašė:
Ar duodade savo kleckams be vit D dar kokių vitaminų?
Daktare sake , jei noriu galiu jau zuvu tauku nuo pusmecio duot. Bet dar d vit noriu pabaigt, tada ziuresiu ka pirkt .
Pumpurelius parašė:
Salant orams, ar jau pradėjot kazkaip rūpintis veiduku oda einant i lauka?👶 Juo labiau dabar vaikai mazai nori gulet, vis kelias, o dauguma jau ir sportine dali tur…
Mes dar netepam. Dar dregna ir gan silta. Tiesa labai ilgai ir nevaikstom. Pirmagimiui, tai ir isvis nelabai tepdavau, bet maniskiu ir oda normaliai reaguoja. Kai bus tikrai salta tepsiu turbut is Mary Kay viena toki krema panasu I vazelina. Ji butent galima ir kudikiam, mazajai net tas vietas kur panasus I Ad plemai buvo beveik isgydziau su juo, tai mum jis tinka.
Cosmopolitana parašė:
Mūsiškis tai pradėjo irgi dažniau gerti. Išgeria apie 6 kartus po 210ml.bet irgi priklauso. Jei nevalgo košės, tai išgeria daugiau. Nes irgi tai nori tai ne. Ir suv…
Mano geria 6 kartus po +-180..
210 per karta yra per daug, ne karta isgerus toki kieki pakelus atrugti visa kieki ir atpildavo/isvemdavo 😬
Pumpurelius parašė:
Zekit mamkos, jusu spokai taip miega? Nu blem, bijau as taip palikt savaji kad neuzdustu, gal ir nusisneku, bet bijau ir tiek🤨🙄
Miega miega pasisuka galva, tikrai neuzdus
Pumpurelius parašė:
Salant orams, ar jau pradėjot kazkaip rūpintis veiduku oda einant i lauka?👶 Juo labiau dabar vaikai mazai nori gulet, vis kelias, o dauguma jau ir sportine dali tur…
As is weledos linijos pirkau
bertucia parašė:
Tikrai iki 15 men per ilgai nusukta veziot. Atsuksim anksciau, pirmagimi irgi jau gal nuo 9men atsukta veziojom
As manau irgi taip. Dar kazkuri laika paveziosim nusukta, po to sakiau atsuksiu... nes nelabai jau jis megsta ten buti vienas nusuktas... dar jei kas salia sedi tai gerai. Bet vienam, nelabai🤔
Pumpurelius parašė:
Kažkuri mamyte minejus buvo. Maniškis ta ausį tampė gal menesi, ir išlindo du, bet iki šiol, kol geria pieną, tai ausį sukineja, tai nežinau net😄😊
Pumpurelius parašė:
Kažkuri mamyte minejus buvo. Maniškis ta ausį tampė gal menesi, ir išlindo du, bet iki šiol, kol geria pieną, tai ausį sukineja, tai nežinau net😄😊
Delicacy parašė:
Aš irgi šį naudosiu. Kolkas dar netepiau, bet jau turiu lentynėlėje prie visko, kas skirta mažyliui.
Po košės maitinimo? Maniškis suvalgo ta dozę košės jei suvalgo, ir tada pyksta po kiek laiko, kol neduodu mišinio, verkia..
Pumpurelius parašė:
Delicacy parašė:
Po košės maitinimo? Maniškis suvalgo ta dozę košės jei suvalgo, ir tada pyksta po kiek laiko, kol neduodu mišinio, verkia..
Raimuks parašė:
Mano geria 6 kartus po +-180..
210 per karta yra per daug, ne karta isgerus toki kieki pakelus atrugti visa kieki…
Aš nežinau... Man tie kosiu davimai tai stresas.dazniausiai nevalgo. Ir atrodo tik misinuko nori, jam tos košės buvę nebuvę....
Jurgūnė parašė:
Ar duodade savo kleckams be vit D dar kokių vitaminų?
Mes nuo 6 men geriam zuvies taukus.