Wauuu parašė:
Kiek daug šešetukų 🤩
Aha, ir aš pagalvojau 😁 mano tėvų vestuvių metinės, tai atkreipiau dėmesį, kad graži data tokia ir vaikučių daug😇
Wauuu parašė:
Kiek daug šešetukų 🤩
Aha, ir aš pagalvojau 😁 mano tėvų vestuvių metinės, tai atkreipiau dėmesį, kad graži data tokia ir vaikučių daug😇
Sveikos mamytės, man antra diena po termino, vakar iš vakaro sutino kojos, nors šiaip niekada stipriai netindavo. Aišku vakar buvau daug ant kojų, šiandien po miego jos lygiai taip pat sutinusios , o prie kojų prisidėjo ir rankos. Pirmas neštumas, nežinau ar čia viskas normalu ar turėčiau sunerimti? 🙄😕
Mamane parašė:
Sveikos mamytės, man antra diena po termino, vakar iš vakaro sutino kojos, nors šiaip niekada stipriai netindavo. Aišku vakar buvau daug ant kojų, šiandien po miego…
Man akusere sake jei sutins kojos - valgyk arbuza. 🤔
bitinelis parašė:
Viskas normaluas ir nejauciu nieko naujo/ypatingo, kamstis nepasisalines, tik pilvas kieteja vis dazniau, kas reiskia paruosiamuosius saremius
paruosiamieji ne…
Būtų gerai, kad tokie būtų ir man labai apsidžiaugčiau, nes man 3para paruošiamieji skausmingi, kaip tikri sąrėmiai praina tik iš kvėpuojant.. Jau labai pavargau ir diena ir naktį.. Nežinojau kad teks po truputi kankintis nebenoriu daugiau nei dienos tvert atrodo bet nieko nepadarysi
Mamane parašė:
Sveikos mamytės, man antra diena po termino, vakar iš vakaro sutino kojos, nors šiaip niekada stipriai netindavo. Aišku vakar buvau daug ant kojų, šiandien po miego…
Mano ir patinę rankos,kojos vos žiedą nusiimiau,kito net nenumaunu,vakar arbūzo privalgiau ir daug skysčių gėriau...galvoju gal karstis savo daro.
ASaulė parašė:
Vis stebiu ant netinsta rankos kojos .. tai siek tiek pirstai bet ka pastebiu kad lavai skauda sanariukus pirstu sulenkiant.. ar kuriai nors taip yra ? Ar cia norma…
As kai ilgiau ant kojų būnu tai sutinsta pėdos ir ties kauliuku... Rankos irgi tokios sunkios, ypač sugniauzus kumščius jaučiasi, bet man akušerė sakė jog normalu jei biski patinsta, vis dėlto nėštumo pabaiga jau... O šiaip paguli kojas aukščiau pakėlusi ir praeina, palengvėja kojos 😊 turbūt kažką spaudžia ir kraujas sunkiau prateka.. Tai biski ką nors padarau ir einu prigult, ir taip darbuojuosi 😁
Lietus parašė:
As kai ilgiau ant kojų būnu tai sutinsta pėdos ir ties kauliuku... Rankos irgi tokios sunkios, ypač sugniauzus kumščius jaučiasi, bet man akušerė sakė jog normalu j…
Supratau, reiskias ne man vienai 🤷♀️😁😁