Tai kas kartu su manim dziaugsmelio laukia birželio mėnesį? ☺️💝🤰

Tai kas kartu su manim dziaugsmelio laukia birželio mėnesį? ☺️💝🤰
Sveikos, dabar skaitau del prasiverusiu kakleliu ir pan ir sunerimau. Man terminas gimdyti buvo 11 d. sian buvau pas gydytoja, bet pas kita nes mano atostogauja, patikrijo tik spaudima ir tonusus vaikucio ir pasake ateiti pirmadieni. Kai paklausiau ar netikrins ir neziures kaklelio pasake kad 40 savaitei kai jau gimdimas ant noses niekas neziuri. Bet ziuriu visas tikrina ir pas daugeli jau prasiveres tai dabar likau pasimetime...
JustinaKr parašė:
Sveikos, dabar skaitau del prasiverusiu kakleliu ir pan ir sunerimau. Man terminas gimdyti buvo 11 d. sian buvau pas gydytoja, bet pas kita nes mano atostogauja, pa…
Pas mane žinokit irgi netikrino, visada sakė jei gerai jautiesi nėra ten ko lysti, o va pirma kartą patikrino 41+1 kai į stacionarą atvykau, tai iš patirties sakau nepergyvenkite, ateis laikas ir patikrins
Ievamik parašė:
Pas mane žinokit irgi netikrino, visada sakė jei gerai jautiesi nėra ten ko lysti, o va pirma kartą patikrino 41+1 kai į stacionarą atvykau, tai iš patirties sakau …
Nes cia svetima gydytoja o ir atsiliepimus apie ja ne kazka girdejusi poliklinikoje tai va ir sunerimau kad jinai atsisake tikrinti.
JustinaKr parašė:
Sveikos, dabar skaitau del prasiverusiu kakleliu ir pan ir sunerimau. Man terminas gimdyti buvo 11 d. sian buvau pas gydytoja, bet pas kita nes mano atostogauja, pa…
Ir as siandien tarp kitko kai buvau santariskese paprasiau, kad paziuretu kakleli, bet gydytoja taip pat netikrino. Pasake laukiam naturalios veiklos kol kas. 🤔😊
JustinaKr parašė:
O Jums paskyrė kitą pasimatymą? Man regis labiau įprasta yra pažiūrėti kaklelį nei ne. Bet kiek supratau iš savo gydytojos, tai pati kaklelio apžiūra gali kažkiek paskatinti gimdymą (esant norui, gydytojas gali šiek tiek pirštais praplėsti kaklelį). Tačiau jei esat instruktuota, kada/kur vėl pasirodyti, jei lelius neskubės, tuomet nerimaut neverta. Nėr malonus tas kaklelio tikrinimas.. Man šią sav. tikrino du kartus, antrąjį tik dėl to, kad man pačiai buvo smalsu, ar yra kokių postūmių tuo klausimu.
Ievamik parašė:
Pas mane žinokit irgi netikrino, visada sakė jei gerai jautiesi nėra ten ko lysti, o va pirma kartą patikrino 41+1 kai į stacionarą atvykau, tai iš patirties sakau …
O kaip tavo kaklelis? rodo kokius gimdymo zenklus?
Įnoringa parašė:
O kaip tavo kaklelis?rodo kokius gimdymo zenklus?
![]()
Pas mane 3cm prasiveres, jau ir kaip suminkštėjes. Kol kaklelio nepatikrino jaučiausi daug geriau, dabar ir pilvą pamaudžia, ir skauda vaikščioti, toks jausmas, kad būčiau sportavus po ilgo laiko kokius pritūpimus dariusi ir kai vaikelis juda jaučiu tokį viduje gėlimą... belekaip sunku iš tos lovos išlipti, ji tokia aukšta, o kai atsigulti reikia ir pakelti kojas tai irgi baisiai sunkiai, tai man tas gimdos kaklelio patikrinimas tikrai sveikatos nepridėjo 🤦♀️