laukeme parašė:
Mamytes kurios maitinat misinuku kiek suvalgo per karta maziukai?![]()
Mum menuo ir savaite , suvalgom 120 . Bet nevisada. Kartais maziau
laukeme parašė:
Mamytes kurios maitinat misinuku kiek suvalgo per karta maziukai?![]()
Mum menuo ir savaite , suvalgom 120 . Bet nevisada. Kartais maziau
Ievamik parašė:
Nu aš nieko prieš tikrai prieš mišinį, kai pas manę tokia situacija tai mišinys atrodo aukso vertės, pagal tiek kiek dukra valgo pienas nespėja pas manę gamintis, o…
Pabandykit truputį mažiau misinuko duoti ir dažniau krūtį pasiulyt. Kad ir tustesnę. Pastimuliuos dažniau ir turėtų pieno pradėt daugėti 😇 tiksliau, greičiau pildysis ji, nes bus poreikis🤗 aš irgi pradžioj laukdavsu, bet visi sako, kad klaidą dariau. Aišku, paskuo pradeda zurst ir neimt, tada jau mišinuko duodavau. Bet kol ima, tai tegu ciulpuoja kiek gali☺️
O mamo dabar bėda, kad ptadzioj pienad pats varva, tai beveik traukt nereikia. O ksi nustoja begti, prasideda protestas prie papio, nes tingi traukt🤦♀️ tai kariaujam😁 tikiuosi kazkaip praeis.
justelaite parašė:
Pabandykit truputį mažiau misinuko duoti ir dažniau krūtį pasiulyt. Kad ir tustesnę. Pastimuliuos dažniau ir turėtų pieno pradėt daugėti 😇 tiksliau, greičiau pildys…
Krūties ji neima mano jau nuo gimimo, labai daug kartų bandžiau duoti ir pas žindymo speceliste buvome, ir pasaiteli pakirpo, bergždžias reikalas, nusprendžiau, kad vaiko nebecypinsiu, neima tai neima, man pačiai kerta per emocijas kai bandau duoti papi, kaip ji rėkia iki pamėlynavimo.
Ievamik parašė:
Krūties ji neima mano jau nuo gimimo, labai daug kartų bandžiau duoti ir pas žindymo speceliste buvome, ir pasaiteli pakirpo, bergždžias reikalas, nusprendžiau, kad…
Ai, tada aišku, nezinojau🤗 tai jūs tada išvis super šaunuolė, kad taip dar maitinat, aš jaučiu, tiek vargelio neapsiimciau😇
Julija1 parašė:
Sveiki kuriu leliukai gime birzeli ar gavot jau 60€
Dar ne, tik vakar uzsipildziau prašymą ☺️
Ievamik parašė:
Čia ta regresija kai streikas miegui? Pas mus dukrele jau kaip visa savaite nuo kažkur 9 iki 2 val nakties blaškosi, nemiega, zirzia, žodžiu išlieka budri, o jei y …
Pas mus ta pati situacija, siaubas kaip vargina.. Atrodo diena geriau maziau miegotu, bet neina dar kazkuo labai sudomint kad neuzmigtu ilgiau. Mamos kuriu mazyliam apie 5 savaites, pasidalinkit dienos rutina🙂
Ievamik parašė:
Krūties ji neima mano jau nuo gimimo, labai daug kartų bandžiau duoti ir pas žindymo speceliste buvome, ir pasaiteli pakirpo, bergždžias reikalas, nusprendžiau, kad…
As pirmagime maitinau nutrauktu pienu,nes neeme kruties... ir buvo toks tarpas kai pienelio pradejo mazeti,galvojau jau viskas...ir tada viena pazystama patare,kad nusitraukineti pieneli kas 10-15 minuciu,kad ir po kelis lasus istrauksiu,bet taip uzkursiu fabrikeli.
ir zinokit taip ir buvo,pieno upeleis bego
tada jau ir saldyti pieneli pradejau.
justelaite parašė:
Dar ne, tik vakar uzsipildziau prašymą ☺️
Ir kada turetumet gaut
justelaite parašė:
Ai, tada aišku, nezinojau🤗 tai jūs tada išvis super šaunuolė, kad taip dar maitinat, aš jaučiu, tiek vargelio neapsiimciau😇
Daug moterų taip maitina, o ką daryti jei situacija tokia, tikrai varginantis reikalas, bet kol pieniuko yra tol ir draugausim su pientraukiu
Jostai parašė:
Pas mus ta pati situacija, siaubas kaip vargina.. Atrodo diena geriau maziau miegotu, bet neina dar kazkuo labai sudomint kad neuzmigtu ilgiau. Mamos kuriu mazyliam…
Tai va... mano panelė diena pavalgo, šektiek pabudrauja ir vėl miega, o naktį kvailioja... 🤦♀️