Only_good_souls parašė:
Mes irgi geriam šituos lašiukus bet aš taip nemėgatu šios pakuotės. Labai sunku tą vieną lašiuką į burnytę pataikyt tai lašinu ant piršto ir tada nuvalgo nuo jo. At…
Kodėl tokius išrašė? Trūkumas ar kažkas kito?
Only_good_souls parašė:
Mes irgi geriam šituos lašiukus bet aš taip nemėgatu šios pakuotės. Labai sunku tą vieną lašiuką į burnytę pataikyt tai lašinu ant piršto ir tada nuvalgo nuo jo. At…
Kodėl tokius išrašė? Trūkumas ar kažkas kito?
Aš dedu į per dideli kombi, tai rankos lieka šiltos 😁
Ar jau vaziuojat su birzelinukais į svečius? Pas mus artimiausi (tevai ir broliai) jau buvo palankynu. Dabar jie kviečia mus į gimtadienį savaitgalį. Bus 2m mergaites gimtadienis. Galvoju, ar čia mums vaziuot. Nes skiepų dar nesam daug gavę, tik kiek ligoninej paskiepijo. Kaip jūs darot? Aišku, niekam to vaikučio neduosiu tampyti, bet vistiek atrodo, kad namie gal saugiausia 😇 ar aš gal čia per daug baidausi visko? 😀
justelaite parašė:
As jau bandziau iki pusseseres nulekt,bet niekur nenori vaziuoti ,nes man paciai sunku, pati maitinu tai nervuojas buna kol papu paima tada rekimas, tada man prakaitai ismusa, zodziu nusprendziau dar anksti mums I svecius, namuose geriausia. Bet jai labai ramus vaikutis kogi ne
justelaite parašė:
As dedu i kombinzoniuka plona arba su storesniu pledu kloju si saltize yra, pirmagime is saves silta budavo 🤣
Drasiai visur vazinejam, gimtadieniuose dalyvaujam kadangi antra dukryte, tai lengviau
su pirmos oziukais sunkiau, daugiau kaprizu 🤣🤣🤦♀️
justelaite parašė:
Mes visur keliaujam, jau ir prie jūros susiruošę kitą savaitę lėkti. kol mažas vaikas, maži ir vargai, tai naudojamės proga
Only_good_souls parašė:
Nuo kada geriat vit D iš kart nuo gimimo?
Man šeimos gydytoja liepė dar nediot iki rugpjūčio vaikams, tai gavoju kodėl? Ar nepritrūks po to, nes bus blogiau.. bet pasitikslinau du kartus...
Mamytes, kurios pacios maitinate, kiek laiko planuojate tai daryti? As pati galvojau, bent 3 menesius pati maitinti ( nes buvau prisiskaicius baisiu istoriju apie skausmus ir pan), bet kaip pagimdziau visai gerai sekasi, pieno daug, skausmu jokiu, tik pienas visur varvantis nervuoja.. Bet kartais pagalvoju, kad su misinuku vaikutis ramiau miegotu, nes dabar diena maitinu kas valanda mazdaug, tai skaityk visad ant krutines, o nakti tai irgi 4-5 kartus keliasi.. O gal as tik perdedu ir viskas cia tvarkoje pradzioj. Vaikuciui rytoj 3 savaites.
Liepa47 parašė:
Nuo kada geriat vit D iš kart nuo gimimo?
Man šeimos gydytoja liepė dar nediot iki rugpjūčio vaikams, tai gavoju kodėl? Ar n…
Nuo 4 savaičių vit d skiria. Iki to laiko skaitosi iš mamos atsargų gauna.
Tammel parašė:
Mamytes, kurios pacios maitinate, kiek laiko planuojate tai daryti? As pati galvojau, bent 3 menesius pati maitinti ( nes buvau prisiskaicius baisiu istoriju apie s…
Ir aš taip su pirmu sakiau. Ismaitinau 13 mėnesių 😁 pamatysit, kaip gerai, kai visada paruoštas maistas. Nereikia lekt, ruošti mišinio. Kazkur isejus ar išvažiavus irgi nereikis pasiruošti jokių buteliukų. Labai patogu. Bet, aišku, kiekviena turi teisę rinktis😁 šį kartą galvoju tiek nebemaitinti ilgai, bet bus matyt, jei gerai viskas eisis, tada iki metų. Nes bent man su pirmu gydytoja sakė, kad metų nutraukus mp, nebereikia jokių miainuku. Tai vyresniajam vietoj mp pradėjom duoti vandenuka ir nebereikejo nieko😊 plius, pamatysit, kai reiks pradėt mažinti maitinimus, bus gaila, priprasit ir kažkoks praradimo jausmas būna 😇