gratyz parašė:
Jei labai blogai bus nusipirkite "rennie" ciulpiamas tabletes, man vienu metu budavo, kad nakti kazkaip isiremia ir prabusdavau nuo rugsciu, tai suciulpdavau ir kie…
Nepakenks?
gratyz parašė:
Jei labai blogai bus nusipirkite "rennie" ciulpiamas tabletes, man vienu metu budavo, kad nakti kazkaip isiremia ir prabusdavau nuo rugsciu, tai suciulpdavau ir kie…
Nepakenks?
raimondabalciunaite49 parašė:
Nepakenks?
Nepakenks tikrai, kai man uzkyla ta rugstis iki pykinimo, tai visad naudoju rennie
Nepakenks?
Gydytoja man jas rekomendavo jos nieko blogo nedaro galima ju ne viena ir ne dvi suvartoti nieko nepakenks
Martyna_Lu parašė:
Mamytes, tos kurios jau turit savo berniukus, jums jie neprasysioja per pampersa? As kazka ne taip darau, visad nugaryte slapia, prasysiojes. Jau ir kito gamintojo …
Buna visko, būna ne tik sysiukas per nugarą 🤭😆
Martyna_Lu parašė:
Mamytes, tos kurios jau turit savo berniukus, jums jie neprasysioja per pampersa? As kazka ne taip darau, visad nugaryte slapia, prasysiojes. Jau ir kito gamintojo …
Aš dabar tiksliai neatsimenu, bet man rodos keičiant sauskelnes visada mažylio pimpūzį nukreipkite žemyn - tada baigsis šitos bėdos. Nes jei tik pamirsdavom pareguliuot šitą reikalą - syslapdavo šonas ar nugarytė. Pabandykit
Martyna_Lu parašė:
Mano pirmagime kai kakodavo,tai prabegdavo pampersas,visa nugaryte budavo....pradejau naudoti hagis pampius ir viskas buvo ciki.hagis pamperiai is nugarytes puses turi apsaugine juostele,kuri sulaikydavo visa reikaliuka.
Nepakenks?
Geriau vartokit frutina, renie turi medziagu, kurios neitin sveikos
Martyna_Lu parašė:
Pamėginkite pimpaliuka žemyn nukreipti uždedant pampersa. Kai į viršų nukreiptas būdavo irgi prasysiodavo
Martyna_Lu parašė:
Teisingai sako merginos.. Mes su mažiuku gulėjom virš savaites ligoninėje, viena naktį žiūriu šlapia visa nugaryte, tai išsigandau, nulėkiau pas akusere, sakau kažkas negerai.. Visa nugara šlapia, atėjo pažiūrėti, tai juokėsi, sako oj kaip mama išgąsdino mažiukas.. Tada sako atsek pampi ir pažiūrėk ar pimpaliukas ne viršuje, na ir taip buvo, kad į viršų jis buvo paliktas, sako būtinai į apačią reikia nuleisti, nebebus tokiu problemų. Tai va, virš dviejų savaičių po tos nakties jokių bėdų nebėra 🙈