Anita parašė:
Zinokit pas mus tas pats su regresu kai prasidejo nuo 3 menesio, tesiasi iki dabar, kartais buna naktu kai budineja kas 45 minutes. As jau irgi nesuprantu kas vykst…
Aš dauguma vadovaujuosi Surplienės Mažylio receptais. Realiai jeigu vaikas nenori dar tai ir neįkiši. Mes jokių lektuvėlių nežaidžiam. Ten yra surašyti skranduko tūriai kiek turėtų tokio amžiaus vaikui būti bet vaikas vaikui nelygus. Mūsų berniukas per savaitę iš ragautojo po šaukštelį tapo valgytoju nes jis labai valgus. O mergaitė lėčiau. Aš niekur jų neskubinu. Nebenori ir gana. Vieną diena 120 ml o kitą jai ir 60 ml užtenka.
Aš neskiedžiau nieko mp ar pm. Tik tuo vandeniu kur garuoja.
Dėl vandens sako duoti nuo 6 mėn. Tada ir duosiu žaistis su gertuve. Dabar duodu šaukšteliu po košės kelis šaukštelius virinto vandens. Kam ? Tiesiog nuplauti burną nes ta košė ir stovės ten jam. Geria labai noriai. Krūtį vėl pasiūlau po val. Valgo kiek nori. Būna daug, būna pora min.
Man sunkiausia su vaisiais, tačiau alergologė patarė viską naują ivedant ypač vaisius ir pieno produktus (kalbant apie ateitį) pirmiausia termiškai apdoroti