Only_good_souls parašė:
Na mes pabandėm daug užrakinimo sistemų ir mums geriausia magnetai ten kur negalima grezti baldu, o butas ir baldai nauji, tai daug kur negalima.
Ačiū labai, kad taip išsamiai!
Only_good_souls parašė:
Na mes pabandėm daug užrakinimo sistemų ir mums geriausia magnetai ten kur negalima grezti baldu, o butas ir baldai nauji, tai daug kur negalima.
Ačiū labai, kad taip išsamiai!
pinkrose parašė:
Nakciai naudojam whito 12 val skirtas, kol kas mums labai super
Mums nepasiteisino 😕
baliooonas parašė:
Mano irgi uzmiega apie 21:30 ir kelias valgyt 00, 2,4,6 ir 9 jau kylam is lovos. Ziauru, laukiu geresniu laiku.pabandziau keiis kartus tiesiog pasupti, o nemait…
Galiu nuramint kad yra pas ka blogiau😃
23.30
1.18
2.45
4.00
5.13
5.57
7.30
gratyz parašė:
Mamytes kokias sauskelnes naudojate? Problema, kad maniskis daug slapinasi nakti ir iki ryto lovyte visa slapia.. kai paryciais bandau pakeisti pampi, issibudina ir…
Pas mus ta pati problema. Pradejau pirkti moonies, bet jei daugiau pageres buna, ir tas suslampa ryte ir permusa per rubus. Anksciau keisdavom apie 3 ryto, dabar kazkaip entuziazmas dinges, norisi pamiegot...
ner.noreikiene parašė:
Pas mus ta pati problema. Pradejau pirkti moonies, bet jei daugiau pageres buna, ir tas suslampa ryte ir permusa per rubus. Anksciau keisdavom apie 3 ryto, dabar ka…
Tai vat man taip pat, jau kelinta diena kokia 4-5 ryte dar sausas ir pampis nesprogsta, o jau apie 8val rubai ir lovyte slapia.. miega iki 8:30 kartais 9 tai gaila lysti ryte, norisi dar kartu ilgiau pamiegot 2 kartus nakti bandziau pakeisti ir daugiau vargo prisidariau, nebegalejo uzmigti 2 val, ramiai pagulejo max 30min ir veiklos reikejo, tai daugiau nebelendu, snausdamas pavalgo ir toliau miegot. Uzsisakiau whito kur rase mamytes 12val, gal atlaikys.. nors maniskis dabar po 200-230ml misinuko suvalgo pries miega ir nakti, tai sitiek prigeres nezinau kas pagelbes, o ir nakti kukuoti 2val nekazka
gratyz parašė:
Tai vat man taip pat, jau kelinta diena kokia 4-5 ryte dar sausas ir pampis nesprogsta, o jau apie 8val rubai ir lovyte slapia.. miega iki 8:30 kartais 9 tai gaila …
Man bambo nature (skirti keisti kas 3 val.) geriau laiko nakti, nei whito (skirti keisti kas 12 val.), pries miegeli visada suvalgo 200 ml. Miegucio keliauja pries 21 val., keliasi apie 7, tai tik ryte ir keiciam 🙂
Shmike24 parašė:
Galiu nuramint kad yra pas ka blogiau😃
23.30
Pas mus antras menuo toks 🙃 pagereja keleta dienu (keliasi tris kartus) ir vel tas pats 😁
Anita parašė:
Pas mus antras menuo toks 🙃 pagereja keleta dienu (keliasi tris kartus) ir vel tas pats 😁
Na aš sakyčiau kad pas mum nuo dantukų, toks grafikėlis...bet kaip kitų išmiega po 5val tai man atrodo wow...nes maniškis maks 2.40val naktim išmiega dienom iki 4 val ..
Shmike24 parašė:
Na aš sakyčiau kad pas mum nuo dantukų, toks grafikėlis...bet kaip kitų išmiega po 5val tai man atrodo wow...nes maniškis maks 2.40val naktim išmiegadienom iki …
Gali buti, man daktare sake, kad kartais del vieno dantuko vaikas gali but neramus visa menesi.. Tai mes virna jau turim.
Na maniskis diena max 2 valandas ismiega 😁 Nemiegalius vaikas 😉