Buzhule parašė:
Na, sveikinu sulaukus pirmų snaigių! ❄️ Is karto susiruošiau su mažąją į lauką, kažkodėl labai džiaugiausi, kad jai tai PIRMAS sniegas 😅 pasivaikščiojom 1.5 h ir iš…
Ruošiamės tik dabar, bet irgi labai džiaugiuosi
Buzhule parašė:
Na, sveikinu sulaukus pirmų snaigių! ❄️ Is karto susiruošiau su mažąją į lauką, kažkodėl labai džiaugiausi, kad jai tai PIRMAS sniegas 😅 pasivaikščiojom 1.5 h ir iš…
Ruošiamės tik dabar, bet irgi labai džiaugiuosi
Buzhule parašė:
Pažiūrėjo per langą 🙃 keista, bet neapsidžiaugiau🤔
Balta varna parašė:
Ar tik mano vienos keliasi nakti 3 kartus valgyt? Nakciai uzmiega 19-20 val. Keliasi 0:00, 2:00, 4:00 ,o nuo 5:00 prasideda žaidimai. Dievaži kartais sielą parduoči…
Mano irgi, bet kaio džiaugiuosi, kad ne mano vienos taip❤️🙈, vis pasiskaitinėju ir nusiraminu, kad mano vaikas normalus, čia tikriausiai pirmąkartčių probelma į viską bandyti planuoti, žinoti kaip bus ir supranti, kad nei velnio tu nieko nesuplanuosi 🙈🙈
man vis idomu kaip reikes pratinti vaiką patį užmigti savo lovoje. Gal kas turit kokių stebuklingų receptų? Vis migdome su soske, mikduku, įjungiu white noise ir spirokliuoju ant kamuoli, kai nugara jau nebelaiko begioju "skruzdelytemis" po kambarį 🙈 baisiai užsikroviau su mikdymu, bet nezibau kaip atlratinti 😓 ir nebereikėtų šokinėti ant kamuolio, o vaikas lovytei supuojamas užmigtų.
Puikiai Jus suprantu. Vaikams tampa tai asociacija, visokie migdymo budai. Bet reikia palaipsniui mažinti. Mažinkit spiruokliavima kol visai jį nuiimsit. Ir t.t. Aš visada nešiodama ir supuodama užmigdydavau. Dabar tik palaikau, pavaikstau ir atsisedus jau ramiau supuoju. Kartais jau toki anuduriuojanti bandau det i lovele ir laikyti ranka ant jo ir siek tiek supuot. Tai cia zingsnis i prieki, du atgal ir vel vienas i prieki..taip ir keliaujam. Ypac pasigadina reikalai kai vakar gavom skiepus ir va ziurek jau vel reikia daugiau ciucint🤷♀️
Veeesta parašė:
Mano irgi, bet kaio džiaugiuosi, kad ne mano vienos taip❤️🙈, vis pasiskaitinėju ir nusiraminu, kad mano vaikas normalus, čia tikriausiai pirmąkartčių probelma į vi…
Veeesta parašė:
Mano irgi, bet kaio džiaugiuosi, kad ne mano vienos taip❤️🙈, vis pasiskaitinėju ir nusiraminu, kad mano vaikas normalus, čia tikriausiai pirmąkartčių probelma į vi…
Jūs ne viena po truputį bandau migdyti lovytėje, užtrunka apie 30 min ir su ašarom (bet ant rankų verkšlena, tai tas ant to) , tai porą sykiu buvo gavęsi. Tai kasdien vis pabandau, vakar 20 min užteko
šiandien 30 min prabuvo bet galų gale reikėjo ant rankų imti. Tai po truputį taip tikiuosi kad išmoks užmigti pati)
Nu va vakar su pirmu sniegu buvo ir pirmas vizitas į Santariškes. Kaip visada paruošiau daržovių tačiau šį kartą buvo bulvė ir morka. Suvalgė normas kaip visada. Mp po val gėrė. Išėjom į lauką. Mergaitė pradėjo fontanais vemti. Apvėmė vežimą, mus nuo galvos iki kojų. Grįžom puolėm prausti, tai berniukas pradėjo vemti.
Iškviečiau greitaja. Tai nusprendė nuvežti į santorus. Visą diena buvom izoliacianeje palatoje, mergaitė dar vėmė bet jau tulžimi. Berniukas nebe. Mp pradėjo tik ligoninėje valgyt. Atsigavo, paleido vakare tai visą naktį miegojo ant kiek pavargę. Mea kokias 4 val viską plovėm namuose.
Gaila kai covid ėmė tokiem mažiukam. Taip atrodo keista kad atėjo apžiūrėjo su skafandrais 1 kartą o daugiau viskas per telefona. Net išrašant neapžiūrėjo o paklausė ką aš pati manau ar geriau jiems. Davė wlektrolitų tirpalo namuose pagert.
Tai nežinau arba kažkas buvo su daržovėm negerai arba per sunku, arba kokia bakterija tame maiste.
Sunku buvo su vemenčiais vaikais 2 krautis tašę. Tai šnd susikroviau normalią tašę extra atvėjui kad visada būtų.
Vaikiukam šnd jau gerai viskas, atsigavo. Tik baisu kad kažko iš tos palatos neparsivežtumėm. Bet įjėjimas iš lauko atskiras tai kitų vaikučių nematėme.
Dabar baisu vėl duoti košes. Neduosiu morkos ilgai jaučiu (nors buvo 3 valgymo diena bet pirmasyk su bulve, bulvę buvo valgę daug kartų). Sakiau duosiu ryte košės o į lauką daug vėliau eisim kad matyčiau kaip reaguoja.
Only_good_souls parašė:
Nu va vakar su pirmu sniegu buvo ir pirmas vizitas į Santariškes. Kaip visada paruošiau daržovių tačiau šį kartą buvo bulvė ir morka. Suvalgė normas kaip visada. Mp…
O siaubas, turėjote streso 😧
zydrejot parašė:
O siaubas, turėjote streso 😧
Aha. Sunkiausia buvo susivokt kaip laikyti vemianti vaika, ar geriau kelti staciai ant ranku ar versti ant sono. Gerai kad neužspringo taip vemdama. Realiai tik pagal berniuka dar nebuciau greitosios kvietusi nes jis buvo guvus ir juokiesi. O mergaitės apatinė lūpa drebėjo, galvą laikė nunarinus,veidas toks žaliai baltas ir nėjo suprasti ar iš nuovargio miego nori ar vangi. Ligoninėje kol prieėjo gyd su tais kostiumais tai gal valanda buvo praėjus tai realiai ji atsigavo ten . Būtų ir namie atsigavus manau. Bet niekada nežinai tų visų jeigu....
Only_good_souls parašė:
Aha. Sunkiausia buvo susivokt kaip laikyti vemianti vaika, ar geriau kelti staciai ant ranku ar versti ant sono. Gerai kad neužspringo taip vemdama. Realiai tik pag…
Va jergau jergau kiek stresu ! Dziaugiuosi, kad jau geriau 🙏 nera ziauriau kai vaikuciams taip 😪
As pati maistu buvau apsinuodijus pries pora dienu, gulejau wc kaip lavonas ,bet aisku apie save net nekalbu, kai vaikai tai nera baisiau😢. Sveikateles jums ir vaikuciams 💓