Kadagute parašė:
Sėkmės ir Jums! Gal Jums vakare atvykus aš jau būsiu su beibiu 🤭
Labai linkiu to❤️
Kadagute parašė:
Sėkmės ir Jums! Gal Jums vakare atvykus aš jau būsiu su beibiu 🤭
Labai linkiu to❤️
ASaulė parašė:
Siandien 41+3 .. oradzioj sake terminas 11d dabar sako jog 15 d. Tai kaip ir nedaug bet jau jei per savaitgali nieko tai pirmadieni spres
Mane tas laukimas be proto vargina ir visokios mintys lenda į galvą... Nors šiandien man tik 40+4 bet važiuosiu pirmadienį pas daktare, tai manau jau gausiu siuntimą apsilankyti GN, o ten jau spręs turbūt ką daryti. Nors taip noriu, kad jis pats savo noru pasirodytų 🤗
justelaite parašė:
Kokios visos aprimusios, daug jau sūpuojanciu lelius, nebera kada rašyt 😎
Kurios dar laukiat, kaip gelbejates nuo to karščio? Aš vis į dušą einu😏
Aš ir einu į dušą ir į karjerą nuvazevau pora kartu ibridau pabraidziau 🙂
Na galim ir mes prisiduoti.Šiandien termino dieną gimė sūnelis 3.8kg 53cm. Trečias vaikutis šovė kaip raketa,nesitikėjau 🙂 Ryte iškrito kamštis ir pradėjo skaudenti pilvo apačia,tada jaučiau nereguliarius sarėmius,galvoju reikia važiuoti pasitikrint,nes bijojau kad galiu nespėt po to Nuvykus i Mažylio gimdymo namus Kaune apžiūrai sako 4cm ir ruošiamės i gimdyklą. 14h buvau gimdykloj,o 16h jau sūnelis ant krūtinės gulėjo,nežinau kaip taip greit įvyko,bet šoviau kaip raketa.Kad sarėmių skausmai taip neišvargintų,pasiprašiau epidūro(anuose gimdymuose neėmiau).Tai pats geriausias dalykas,nesigailiu,nes suveikė puikiai,kai jau buvo 8cm,jau pradėjau jaust sarėmius,tai akušerė sako daugiau neleisim,nes atitolins ir jau tuoj gimdysim.Tai mano tas trečias gimdymas-pavadinčiau super greitas.Visoms likusioms linkiu kantrybės,svarbiausia kvėpavimas,klausyti ka sako daktarai👍🌻😉
Gelezte parašė:
Na galim ir mes prisiduoti.Šiandien termino dieną gimė sūnelis 3.8kg 53cm. Trečias vaikutis šovė kaip raketa,nesitikėjau 🙂 Ryte iškrito kamštis ir pradėjo skaudent…
Sveikinimai 😊
Vaivulka2001 parašė:
Labukas ,mamytes, as dar cia 😎😜
Pasikeite namuose rutina, po gimdymo realiai trecia para be miego normalaus buvau …
Labai gražu ♥️🥰 aš irgi jau laukiu 😍
Gelezte parašė:
Na galim ir mes prisiduoti.Šiandien termino dieną gimė sūnelis 3.8kg 53cm. Trečias vaikutis šovė kaip raketa,nesitikėjau 🙂 Ryte iškrito kamštis ir pradėjo skaudent…
Wow sveikinimai svajonių gimdymas 🌷🌷🌷
Gelezte parašė:
Sveikinimai! aš ir va su trečiu visą dieną jaučiu nereguliarius sarėmius, bet dar nedrįstu važiuot į ligoninę kažkaip sakau gal netikras aliarmas čia. Tai dar bandau laukti kažko. Tik šiem tiek baisoka, kad ir man nešautų kaip raketa pakeliui i ligoninę.
Nu prisiduodam ir mes, lai bus kaip nuraminimas trečiakartėms, jei dar tokių turim. 3h nuvykom i ligoninę prieš 5h jau supavau dukrytę 3875kg., 55cm. Gimdymas Šiauliuose vyko. Viskas labai greit ir sklandžiai. Personalas superinis pasitaike. Dabar gulim gimdykloj dar laukiam atsakymų koronos.