Liuki parašė:
Abisinukas? Labai gražus. Teko girdėt ir matyt kokie jie padaužos![]()
Aha, ačiū🤗 o su ilgaplaukiais bus ką veikti😁 pas tėvus persų katinas yra😈
Liuki parašė:
Abisinukas? Labai gražus. Teko girdėt ir matyt kokie jie padaužos![]()
Aha, ačiū🤗 o su ilgaplaukiais bus ką veikti😁 pas tėvus persų katinas yra😈
Krissss parašė:
Ačiū🤗 mielumo įsikūnijimas, bet ir padauža😈 mėgsta ant mano pilvuko gulėti![]()
musu juoduke irgi gulasi man ant pilvuko
CCandy parašė:
Klausimelis, o kada zieda rekomenduojama nusiimti, nepamenu
Aisku ziurint pagal situacija, bet mazdaug🙂
Man kazkaip netinsta pirstai visada smulkuciai buvo lyginant su kunu
Deiti parašė:
tai man ir sake laukt kol pagimdysiu, bet gali ir fizio terapija nusiust, gal sako ta dirza nusipirk..
As turejau ta korseta po pirmo gimdymo nesiojau gal savaite tik. Nepatiko jis man spaude verze ir t.t.meciau ji ir viskas savaime gryzo i savo vezes. Kaip dabar bus nezinau? Girdejau kad nesciuju dirza irgi galima vietoj korseto naudoti🤔 tai va galvoju taip ir darysiu o jei bus nepatogu nenesiosiu😁😁😁
Ariele85 parašė:
As turejau ta korseta po pirmo gimdymo nesiojau gal savaite tik. Nepatiko jis man spaude verze ir t.t.meciau ji ir viskas savaime gryzo i savo vezes. Kaip dabar bus…
Aš pirkausi tokį nėščiosios diržą, kurį galima po nėštumo nešioti su tikslu padėti grįžti raumenims į vietą. Diržas paprastas, nebrangus, pirkau Babycityje.
Kristina415 parašė:
As kaip pagalvoju man viska reikes susipirkt nuo 0 nes po jauniausio ko nebenaudojom ispardaviau taigi neturiu nei lovytes nei vezimelii nei rubeliu nieko kaip pirm…
As taip pat viska nuo nulio. Bet devetu daiktu pirkau, vezimeli ir kedute su isofix baze. Komoda ir lovyte vyro sese atidave. Spinta turiu . Tik maitinimo kedute nuo 0 menesiu nauja pirkom, nes nedidelis skirtumas buvo nuo devetos. Rubeliu visokiu ir nauju , ir devetu is drauges ir devetu is muges.
Sveikos, aš po vizito pas gydytoją. Tai 90 procentu, kad bus mergaite, matė lytines lūpas EInu pas kitą gydytoja,nes maniskes nėra, maniske 16 savaiciu, kai buvau sakė, kad berniukas
Bet kovą grįsta mano gydytoja, tai jau gal ir ji matys mergaite
Dekretas kovo 13 D. Truputį pulsas mano didesnis 100, tai pasidariau mokama feretino tyrimą dėl geležies atsargų. Israse magni gerti dėl meslungio. O šiaip viskas gerai, matavo gimdos dugną, pilvą
PRiaugau 8 kg
spygliukee parašė:
Sveikos, aš po vizito pas gydytoją. Tai 90 procentu, kad bus mergaite, matė lytines lūpasEInu pas kitą gydytoja,nes maniskes nėra, maniske 16 savaiciu, kai buva…
Koks dugno dydis?