penelope123 parašė:
As dar jusu eteryje, liepos viduryje rasiau del klausos testo jusu grupeje, aciu mamytes, kurios nuraminot ir palaiketvakar buvom pakartoti, tai abi ausytes pra…
Kaip faina 🥰 sėkmės ir sveikatos jums!
penelope123 parašė:
As dar jusu eteryje, liepos viduryje rasiau del klausos testo jusu grupeje, aciu mamytes, kurios nuraminot ir palaiketvakar buvom pakartoti, tai abi ausytes pra…
Kaip faina 🥰 sėkmės ir sveikatos jums!
toffifi parašė:
Tuną galima valgyt maitinant mp? Tą kur būna savose sultyse ar aliejuje 😂 taip užsimaniau - šakės 🤣
As valgau viska. Tik su saiku
penelope123 parašė:
As dar jusu eteryje, liepos viduryje rasiau del klausos testo
Labai džiaugiuosi už jus 👏 O mums nepraėjo, tai vis dar einu išproto
raimutes3 parašė:
Pasidalinkit Klp mamytes kur buvot? Kas prièmè. Gal kur privačiai?
Mes prieš pora savaičių užsiregistravome "Mama aš sergu" buvo nuteikę, kad už poros mėnesių tik gausim vietos, tačiau vakar paskambino ir gavom vietą šeštadieniui pas Maskolenkaitę.
Dėl rankinuko, visiem juokauju, kad čia mano brangiausias "louis vuitton", tad negaliu padėti, kad kas nepavogtų 😂
monini parašė:
Dėl rankinuko, visiem juokauju, kad čia mano brangiausias "louis vuitton", tad negaliu padėti, kad kas nepavogtų 😂
monini parašė:
Labai džiaugiuosi už jus 👏 O mums nepraėjo, tai vis dar einu išproto![]()
Tada Hermes rankinuku reikejo geriau pavadint😁bet vistiek kiti nesupras tik mes ant kiek mums svarbus tie ,,rankinukai,,🥰
Highlander parašė:
Mamos, gal kuriai daktarė užsiminė apie kiek padidėjusį raumenų tonusą? Ar čia reikia labai sunerimti?
Mankstas paskirti turetu pas kineziterapeuta Nieko blogo
Tina40 parašė:
Tada Hermes rankinuku reikejo geriau pavadint😁bet vistiek kiti nesupras tik mes ant kiek mums svarbus tie ,,rankinukai,,🥰
Kaip tik i tema rankinuku! Is knygos Nestumo ir vaiko prieziuros vadovas. Beje, labai nebloga knyga tiek nestumo metu, kiek pasiruosimui gimdymui ir tolesnei vaiko prieziurai
kiski5 parašė:
Truputi ne i tema, bet gal kuri nors mamyte zino kiek mokesciu atskaiciuoja nuo motinystes ismokos "ant popieriaus"?
21% ;)
MERII parašė:
21% ;)
Aciu! 🙂