.. Inga.. parašė:
Sveikos! Mane į forumą atgynė galvos skausmas dėl miegųmatau, kad jau šiek tiek dalinotės patirtimi, bet papasakokit, kaip užmigdote savo kūdikius, kiek laiko …
Oi, dabar pabyrėjo miegai visi ir dienos, ir nakties, o jai buvo daugmaž nusistovėjęs toks +- ritmas.
Pastoviausiai gal liko miegas nakčiai t.y. 21.30-22.00val. Pavalgo ir arba užmiega iškart, arba dar truputį pasidairo ir užmiega. Stengiuosi miego nakčiai netolint ir neartint.
Dienos metu, kai jau matau, kad jau jai nebeįtinka niekas, o tik irzi ir pikta, guldau į lovą, supakuoju ir niurzgėdama užmiega. Dažniausiai tenka pabūti šalia, paglostau kaktą ar per veiduką švelniai ir užmiega. Kartais iš to norėjimo miegot ir per didelio piktumo kvykauja, nors ir pusiau užsimerkus. Kai jau matau, kad ir mane pačią paima nervas, minutei palieku verkiančia ir išeinu į kitą kambarį nusiramint. Grįžtu iir vėl iš naujo bandom. Taip dienos metu. Dažniausiai ilgiausiai 'gera' išbūna dvi valandas kokias, max tris. Tada jau žinau, kad prasidės ožiai
Jeigu ilgai neužmiega ir abi nervuojamės ir jau abi rėkiam, tai pasiimu pamaitinti ir tada jau užmiega.
Užmiega visada gulėdama, supti netinka jau senokai. Tiesa, visdar vystau. Vis pabandau migdyt nesuvystytą, tačiau kolkas, tos rankos trukdo, nors tu ką. Tai matau, jeigu be šansų užmigti palaidom rankom, suvystau. Nežinau kaip atpras nuo vystymo, gal dar luktelsiu. Bet kol miega ramiai suvystyta, tai ir man, ir jai sutaupo nervų ir jėgų. Nes aš kai pikta, tai sienoj skylę pramuščiau. Su galva..
Tai tokie va reikalai. O taip smagu buvo ritmą turėti čia buvo, čia nėr