Svajoniukas parašė:
Va toks yra gintarinej vaistinej 4,54 berods kainuoja
Įdomu kaip šie rodo. Žinau kad tik juos sunku nukrėsti būna.
Aš dar turiu tuis senus gyvsidabriinius, tik jais ir pasitikiu😂
Svajoniukas parašė:
Va toks yra gintarinej vaistinej 4,54 berods kainuoja
justė. parašė:
Rodo normaliai, bet man sunkiai sekesi nukresti, tai susinervinau ir ismeciau. Pirkau elektronini su minkstu galu. Rodo tikrai gerai, bet vaikui pamatuot su juo neimanoma 🤦♀️ vaikui naudoju bekontakti, aisku jis rodo su paklaidom, bet mazdaug vistiek pamatuoja, jeigu padidejusi, tada matuoju elektroniniu, kad tiksliai zinoti kiek
Miaška parašė:
Užmiegam namie tik su papuku, dieniniams dažnai per 10-15 min lūžta, trunka dažniausiai 30-45-60 min. Stengiuos kas kokias 2 val migdyt. Nakčiai bandom apie 21 val,…
Pas mus identiska situacija! Beveik😹Miega,deja, buna ir 20 minuciu. Niekada nemiega ilgojo miegelio, tokio stebuklo kaip 2 valandu nebuna lovytej. Tiesa, pamiega ilgokai ant maitinimo pagalves man ant keliu. Kitaip niekaip. Dienos miegelius miega lovytej,o nakti su manimi lovoj. Prabudineja buna ir kas pora valandu, ir kas 4, o buna vos ne kas valanda. Priklauso nuo nakties. Einam miegot tarp 20.30 ir 21, o keliames 7.30-8. Nakciai uzmigt irgi buna ivairiai. Bevalgydama gali ir pora valandu neuzmigt.
UOGA18 parašė:
Kas turejo slogyte, kas padejo issigydyti? Mes tai vkr turbut kazka pagavom po skiepo ir karaciuoja ir sloga😞😩
Mes prieš porą dienų turėjom, praėjo per dieną, valiau su siurbtuku, tepiau padukus aliejumi ir lašinau ant petuko iš aromama rozalina lyg vadinas
Women. parašė:
Merginos, kas turit vaikus tarp kuriu +- 2m skirtumas, kaip Jums sekasi susitvarkyti? Kaip vyresnelis vaikas jauciasi? Gal pasidalintumet, kuri patirtim
Tarp maniskiu 1.8 skirtumas. Laaabai sunku! Panasu, kad dukrai tik neseniai tikroji adaptacija prasidejo - pikta, prastai miega, pavydi, prasosi ant ranku nuolat. Pati esu pervargus, nakti daznai sokineju prie abieju, tai nezinau ar isvis kazkiek pamiegu. Myliu savo vaikiukus beprotiskai, bet tikrai labai sunku ir liudna, kad negaliu su jais buti 100% laiminga ir zvali 😔
Rezimo kol kas jokio neiseina susidelioti, nes vaikai vienas kita prikelia 🙈
Sashay parašė:
O as noreciau pakalbinti apie veziojima automobiliuose ir autokedutese?gal kuri priekyje veziojates?
Reik tik atjungti oro pagalves priekyje vežant. Bet lyg nerekomendiojama priekyje vežti
Sashay parašė:
O as noreciau pakalbinti apie veziojima automobiliuose ir autokedutese?gal kuri priekyje veziojates?
As vezu mazaji kai vaziuoju viena su vaikais (oro pagalve isjungta). Man taip saugiau nes galiu lengviau nuraminti verkianti, soske paduoti tai nereikia blaskytis ar nervuotis
Intuicija parašė:
As vezu mazaji kai vaziuoju viena su vaikais (oro pagalve isjungta). Man taip saugiau nes galiu lengviau nuraminti verkianti, soske paduoti tai nereikia blaskytis a…
Nemanau, kad saugu vairuojant raminti vaika, ieskoti soskes jam paduoti, kad ir kaip atsitraukti nuo kelio. As veziojau viena mazyle, kai pradejo verkti, sustojau ir raminau.