toffifi parašė:
Aš atkaliau, kad rankas palaikyt reik, kad nepradėtų mosikuotis ir tuo pat metu supt tai dar užsnaudžia 🤣
As ar laikysiu ar ne vistiek po minutes kitos jau akys atmerktos tai vat negaliu atitolint to kas neisvengiama
toffifi parašė:
Aš atkaliau, kad rankas palaikyt reik, kad nepradėtų mosikuotis ir tuo pat metu supt tai dar užsnaudžia 🤣
As ar laikysiu ar ne vistiek po minutes kitos jau akys atmerktos tai vat negaliu atitolint to kas neisvengiama
Viak parašė:
As ar laikysiu ar ne vistiek po minutes kitos jau akys atmerktostai vat negaliu atitolint to kas neisvengiama
![]()
😂😂 oij tie mūsų kleckai, tokie mažučiukai, o jau tokie gudručiai. 😂😂
MonikaRay parašė:
cia taip visa kuneli ar tik pilvuka?
Krutine ir pilva. Kaip uzejo, taip praejo. Likau nesupratus kas cia buvo
Maniskis 3men praktiskai miegojo,budavo pavalgo ir miega,pavalgo ir miega!nuo 3men griuvo dienos miegas,miega po 30min,reeetais atvejais su manim kartu istempia 2h retais,o nuo 4men griuvo ir nakties miegas,anksciau maitindavau gal 2kartus,dbr jau net nebezinau skaiciaus!va taip ir gyvenam,apie miega ir tuos cirkadinius ritmus zinau,tik ar veliau miegos ilgiau tai neaisku!kazkaip pamenu su dukra budava 1neriu ji turedavo 1ilga pietu miega,bicas nepanasu kad ilgo miego nori!irgi miega 4kart po 30min,ar ne per mazai kazin🌝
Abesbaska parašė:
Mamos, kas per berimas gali but? vaikas nekarsciuoja, jaucias gerai
Mums taip pat buvo. Mum buvo del netinkamo skalbiklio. Surizikavau isploviau ir visa kuneli isbere...Todel dabar plaunu tik su ringuvos ukisku muiliuku tinkanciu skalbti kudikeliu rubelius. Ir pigu ir saugu.
Sashay parašė:
Maniskis 3men praktiskai miegojo,budavo pavalgo ir miega,pavalgo ir miega!nuo 3men griuvo dienos miegas,miega po 30min,reeetais atvejais su manim kartu istempia 2h …
Tai va, aš dėl to ir susirūpinau, ar ji per dieną gauna ne per mažai miego 🤷♀️
Žinau kad čia yra mamyčių is Norvegijos 😊 Domina kiek jau esate skiepų gave kiek kartų buvot helsestasjon ir ar jus taip pat sveria ir ūgį matuoja kas 3 mėn? 🤔 Nes nuo gimimo lankėmės dėl skiepų tik dukart. O ūgį mums matavo ti kai gimėm ir 3 mėn. 🤦♀️🤷♀️ Nesuprantu aš jų politikos, kaip čia tie skiepai db. Kas kiek laiko skiepija tada?
Nebesuprantu, kas čia tai mano mergaitei darosi Anksčiau valgydavo kaip laikrodukas - 10 min ir baigta. Retais atvejais 15min. Bet būdavo, jeigu valgo ilgiau laiko nei įprastai, tai dažniausiai atpildavo perteklių.
O dabar jau kurį laiką valgo kokias 5min, max 7...
plius dar prieš pradedant valgyt praeina minutė, kol man atleidžia pieno tekėjimą. Siaubingai erzina. Tas laikas iki pieno atleidimo, su pypaujančiu kūdikiu prie krūties, atrodo kaip amžinybė. Ji susierzina, o aš dar labiau. Ir kvėpuoju, ir bandau atsipalaiduot, bet jau kai susierzinam abidvi, gaunas, kažkoks nevalgymas, o nesamonė.
5min ir ji jau viskas, nebevalgo arba tiesiog paima ir paleidžia,vėl paima ir vėl paleidžia krūtį. O ir pieno atleidimas anksčiau iškart būdavo. Tik pradeda valgyt ir jaučiu kaip teka pienas. O dabar
Negi užtenka tik tiek laiko pavalgymui....
Taip tai viskas ok, bet kažkaip galvoju, na negi pavalgo per tokį trumpą laiką....
Pasimetus jaučiuosi.