Jostai parašė:
Ibuprofeno galima, per para 1200mg maximum
Prie skrandzio skausmu ibuprofeno negalima
Jostai parašė:
Ibuprofeno galima, per para 1200mg maximum
Prie skrandzio skausmu ibuprofeno negalima
toffifi parašė:
Antra diena skauda skrandį, taip jau nejuokingai... ar galima kažkokius vaistus gert nuo skausmo kai maitini mp?
Man skaudejo po gimdymo apie 2 sav, pradejau kasdien gerti kmynu ir pankoliu arbata 3 k/d. Padėjo 🙂
Kotrinkag parašė:
Man skaudejo po gimdymo apie 2 sav, pradejau kasdien gerti kmynu ir pankoliu arbata 3 k/d. Padėjo 🙂
Sako pankolių maitinančioms negalima ar nerekomenduojama🤔
Kotrinkag parašė:
Pankoliu arbatos siaip irgi geriau nevartoti.. o jei dar maitina mama patu, tai tikrai nerekkmenduojama
justė. parašė:
Sako pankolių maitinančioms negalima ar nerekomenduojama🤔
o as girdėjau kad kaip tik mp vaikui skanesnis nuo pankoliu arbatos 🙂
Kotrinkag parašė:
o as girdėjau kad kaip tik mp vaikui skanesnis nuo pankoliu arbatos 🙂
Pankoliuose yra kancerogeniniu medziagu Tai nu nezinau, kiek tas "paskaninimas" vertas to
toffifi parašė:
Antra diena skauda skrandį, taip jau nejuokingai... ar galima kažkokius vaistus gert nuo skausmo kai maitini mp?
Užklausiau forume apie pindymą, ten atsakė,
Women. parašė:
As tai zinokit kaldra sena patiesiu ir tegu vartos 😂 pas mus irgi yra dalis plyteliu, dalis parketo
Aišku pas mane visur plytelės baisu daros, o dar kai vaikščioti pradės. Reikės ieškoti kažko patiesti kaldru neturiu😁
Women. parašė:
As nauja pirkau, tai irgi man atrodo 9 mokejau 🤦♀️ Labai buvau uzsidegus cia ir dabar 😂 Tai is babycity pirkom, o ten labiausiai neapsimoka, nes brangiausia 🤦♀️…
Aš iš knigyno bet irgi užsimaniau nes mums raidos gyditoja patarė įsigyt pirstukams labiau lavinti
Svajoniukas parašė:
Maniske jau pora menesiu gyvena ant grindu 😁
Man tos raideles ne pasiteisinti nes persų katyte yra kuri labai šeriasi neisvalyciau ju