spygliukee parašė:
Aš tai pati verdu. Parduotuviniu nesu pirkus nei su sūnumi nei dabar pirksiu.
Aš turejau omeny kruopu košytes ne paruoštas...
spygliukee parašė:
Aš tai pati verdu. Parduotuviniu nesu pirkus nei su sūnumi nei dabar pirksiu.
Aš turejau omeny kruopu košytes ne paruoštas...
Snd mums 7 menesiai. Pirma karta daviau paragauti mesos su bulve ir moliugu. Suvalge 15 gramu, o jau veidas buvo susiraukes, it kokio svoguno daviau rytoj vel bandysim, po truputi ipras. Vaisiu dar neduodu, drauge dave savo maziukui tai banana, tai vaisiu tyreliu, dabar nevalgo nei kosiu, nei darzovieniu. Reikes savaitei nutraukti primaitinima, ir vel nuo pradziu....
Women. parašė:
As iskart blw pradejau ir duodu viska. Mesos, darzoviu, vaisiu. Aisku kiek ten tesuvalgo, bet bent patogu 😂 Raukosi, bet kisa i burna 😂
Ar tik vakar pabandžiau. Neparsivežėm maitinimo kėdutės dar, tai tik pažiūrėjau kas bus. Baisiai nepatogu ant kelių pasisodinus
justė. parašė:
Ar tik vakar pabandžiau. Neparsivežėm maitinimo kėdutės dar, tai tik pažiūrėjau kas bus. Baisiai nepatogu ant kelių pasisodinus
Sveikinimai pradėjus! Panašu, kad mergina žino ką daro
Beje, iš tos trumpos patirties. Kasdien dėkoju savo patylėjusiam sveikam protui, kad nusipirkau BIBADO seilinuką. Kiekvieną kartą kai vaikas pavalgo tiesiog džiaugiuosi, kad turim. O jis dar palygint švariai valgo. Už seilinuką 25eur mokėjau
Zuike parašė:
Mes pvz pm atsisakem, vaikiukas nebegeria nuo 5men, nakti nebent 1kart😁 Mes ryte 8h valgom dažniausiai varškyte, paskiau 11h košyte. 15h daržoviene, maniškis jos s…
Na įdomi gydytoja jūsu, kad jau kiaušinį siūlo.
Liuki parašė:
Sveikinimai pradėjus! Panašu, kad mergina žino ką daro![]()
Beje, iš tos trumpos patirties. Kasdien dėkoju savo patylėjusiam sveikam protui, k…
Aš tai iš ali parsisiunčiau ten kažkokius seilinius, kur per priekį apsirengia, tai matysim kaip bus. Gal net neprilips tas blw. Nors tikiuosi, kad viskas gerai bus. Čia tik šiaip pasibandymui daviau to brokolio, nes negaliu pradėt rimtesnių pasižaidimų, kadangi nepasiruošus aš pati, t.y. net neturiu kėdutės, kur tą vaiką įsodint🙊🙈😅
Gal kitą savaitę🙊
Man bus sunkiau, kadangi pati nedraugauju su gaminimu, tad teks pasukti galvą, kaip čia gamint, kad tiktų damutei, ir mums.
Kol išmoksiu viską, sueis vaikui metai ir tada jau galės tikrai viską valgyt, net ir su prieskoniais😅
spygliukee parašė:
Na įdomi gydytoja jūsu, kad jau kiaušinį siūlo.
Siule jau duoti ketvirtadali. O kiek paskaičiau tai rašo ivairiai nuo 6,8,9menesiu galima pradeti. Nu ir gal todel kad mes nebegeriam pieno, o tik košes valgom, pasiule 🤷♀️😁 O seip musu gyditoja jauna, prieš pusmeti irgi gryžus iš vpa, tai nepamiršus nieko, as kažkaip pasitikiu 😁😁
Zuike parašė:
Siule jau duoti ketvirtadali. O kiek paskaičiau tai rašo ivairiai nuo 6,8,9menesiu galima pradeti. Nu ir gal todel kad mes nebegeriam pieno, o tik košes valgom, pa…
Ta prasme negeria pieno6menesiu tik košės ir viskas? Ne iki metų reiktų pieną duot? Ar aš kažką ne taip suprantu?
Women. parašė:
As iskart blw pradejau ir duodu viska. Mesos, darzoviu, vaisiu. Aisku kiek ten tesuvalgo, bet bent patogu 😂 Raukosi, bet kisa i burna 😂
Rimtai? O kaip tada matot ar ne alergiškas vaikas kažkuriam produktui?