justė. parašė:
Už mane blogesnės nėra![]()
Netikiu. O aš labai mėgdavau ruošti dovanas ir pateikt ne standartiškai. Bet šie metai mums ne tokie, tai nėra nuotaikos tai daryt.
justė. parašė:
Netikiu. O aš labai mėgdavau ruošti dovanas ir pateikt ne standartiškai. Bet šie metai mums ne tokie, tai nėra nuotaikos tai daryt.
justė. parašė:
😂😂😂 netikiu
Mes po egle siemet nedesim jokiu zaislu. Vaikas dar nesupranta, kas yra Kaledos, kad po egle galima rasti dovanu. Kazkokiu zaidimu ar zaislu ir taip perkam. As sugalvojau, kad nusifotografuosim prie eglutes visa šeima graziai apsirenge, ir is nuotraukos uzsakysiu nutapyti paveiksla. Bus dukrytei atsiminimas visam gyvenimui apie pirmas Kaledas
Musiske is zaisliuku labai megsta knygute tokia traskancia,na ir zinoma viska,kas traska,barska ir pan. Arba tokius dalykus kaip silikonine pirstine Ikea. Kur is orkait
ievute79 parašė:
Musiske is zaisliuku labai megsta knygute tokia traskancia,na ir zinoma viska,kas traska,barska ir pan. Arba tokius dalykus kaip silikonine pirstine Ikea. Kur is or…
Tiesa,dar tokias kaladeles pirkau. Tikrai smagios zaist, bet cia jau kai sedes gerai. Irgi edukaciniai turi. Kokybe tikrai gera. Jos plastikines,bet tokio sunkaus plastiko.
Mes ir kadangi sesei dėsim po egle tai ir mažajai dėsim, nes sesė sakė kad turi ir mažajai juk Kalėdų senelis atnešti, tai nieko mandro nepirkom, nupirkom tokius kamuoliukus
nes ir dabar jai patinka kamuoliukai, tik pas mus turimi jie kietesni, o čia minkšti galės ir dantenas pasikasyti ir rankytes palavinti
juratukeK parašė:
Mes ir kadangi sesei dėsim po egle tai ir mažajai dėsim, nes sesė sakė kad turi ir mažajai juk Kalėdų senelis atnešti, tai nieko mandro nepirkom, nupirkom tokius ka…
Kur pirkot kamuoliukus?
ramuma123 parašė:
Sveikos, gal kas susidūrę mergytei išbėrė užpakaliuką, bet daugiau viršuje toj raukšlelės, bėrimas rausvas ir lyg būtų tokios pūslelės raudonesnės:(…
Gal nuo drėgmės🤔