Women. parašė:
o kaip jos ismatos? ar normalios? nera daug gleiviu? as patarciau gal duoti vakare, kokia darzove ir pvz nezinau bolivine balanda? nes balanda tokia labai neutrali …
Pastebiu gleiviu bet ne dažnai ju buna, ir daug seilejasi ji. Gyd paskambinsiu.
pupa19 parašė:
Pastebiu gleiviu bet ne dažnai ju buna, ir daug seilejasi ji. Gyd paskambinsiu.
ai tada gleives bus nuo seiliu, bent tiketina. O kraujo siuliuku nebuna?
Women. parašė:
ai tada gleives bus nuo seiliu, bent tiketina. O kraujo siuliuku nebuna?
Oj ne ne nebuna. Ir nebuvo
pupa19 parašė:
Valgo
Pabandykite vaisius duoti pirmaja dienos puse, nes juose daug cukraus. Ir suaugusiam pucia vidurius obuoliai, kriauses.
Visokie kopustai tai isvis pucia vidurius, kol vaikas neramus galite siuo metu atsisakyti tokio maisto. Koses labai gerai, bet tai angliavandeniai, jie suteikia zmogui energijos irgi tinka pirmaja dienos puse. Vakare duokite baldymus, tai yra darzoves, mesa. As siaip mesyte ar zuvyte duodu per pietus, o vakarienei palieku tik darzoves, kad skranduko neapkrauti pries miega, kiausinio galima, gal jau jogurtuka naturalu valgo vaikiukas.
O, siaip ar kiekviena diena kaku daro? Nes gal neiskakoja nes uzkieteje viduriukai ir tiesiog prasideda "puvimo, rugimo" procesas? Del to reiketu slyvu uzvalgyti, padeda atlaisvinti vidurius.
O, kad vaikas naktimis keliasi kas 2 val, tai nesijauskit viena. Mano kitaip ir nesikele.... Jau 8men+2sav, o vaikas kas 2 val keliasi. Buvo laikas gal pries pora savaiciu, kad kas 1 val kelesi. O, pietu niekad jis ilgai nemiegodavo, 10-15min nu max 30min. Ir vel trali vali... Na getai, kad jau koki menesi miega po 1val tai jau taip sakant galiu pasedet ir paziuret i siena, ir save vel susirininkti ir paruosti sypsenu metui kaip vaikas prabus Man miegas budavo sventas, as iki vaiko eidavau miegoti po 22 val. O dabar kaip neissimiegojusi tai ner ko noret kad ir su mano nervais viskas butu gerai
Bet dabar svarbiausi vaikiukai, mes pakentesim, jau esam dideles ;)
Mes šiandien su vyresniąją ėjom pas dantistę dėl griežimo dantimis, mažąją palikau tėčiui, tai visą laiką sakė turėjo nešioti ir tai lūpytes tampė dairėsi po namus, o kai gryžau tai net drebėt pradėjo kai pamatė tuoj rankas tiesė kad paimčiau... jau seniai buvau palikusi ją.... ir miela kartu kad tokios reikalingos esam ir baisu, kad jeigu kas sunku jiems be mamyčių....
pupa19 parašė:
Grikius valgo vakarais avizas visada kruopas kavamalei sumalu kad butu tokia lengva koše. Valgo visaip buna 19-20h miegot eina 22-23h.
Pas mane jeigu pavalgo 19-20, tai 22-23 vel nori valgyti. Duodu pm pries miegeli, o tada jau pabunda 5-6 ryto vel pm. Ir vel miega iki 9. Tada jau kruopu kosyte nakti bunda, kai zinduko iesko, ikisu greitai ir toliau parpia. Bet jeigu nerandu zinduko, tai jau pabunda verkdama 🤦♀️
juratukeK parašė:
Mes šiandien su vyresniąją ėjom pas dantistę dėl griežimo dantimis, mažąją palikau tėčiui, tai visą laiką sakė turėjo nešioti ir tai lūpytes tampė dairėsi po namus,…
Manes laukia maratonas pas odontologą... Bandysiu palikt močiutei. Ta dėl vaiku gali ir ant galvos pastovėti, kad tik dėmesį nukreipti 🙈😁 o vyras nuotoliniu iš namų... Tai jau aišku, kad vistiek močiutei veš mažylį 🤷♀️
Ingka parašė:
Manes laukia maratonas pas odontologą... Bandysiu palikt močiutei. Ta dėl vaiku gali ir ant galvos pastovėti, kad tik dėmesį nukreipti 🙈😁 o vyras nuotoliniu iš namų…
Oi tos močiutės, faina kai kažkur arti yra, mano mama tai toli gyvena, nėra kaip palikti, o vyro mamai kad ir arti gyventų palikti nenorėčiau
juratukeK parašė:
Oi tos močiutės, faina kai kažkur arti yra, mano mama tai toli gyvena, nėra kaip palikti, o vyro mamai kad ir arti gyventų palikti nenorėčiau![]()
Mano tėvai tai išvis va tam pačiam name gyvena😁 reikalui esant visada galiu palikt.
Vyro mamai - NE. Tikiuosi neteks niekad palikinėt🤣🤣
Negražiai kalbu