toffifi parašė:
Inhaliacijų ir jokių neina padaryt tokiam mažam vaikui ir gal dar per maža :/
Jei turit pritaikyta inhaliatoriu, tai nera per mazi Mes inhaliuojam
toffifi parašė:
Jei turit pritaikyta inhaliatoriu, tai nera per mazi Mes inhaliuojam
Aš eičiau ir kai lyja, tik pati apsaugos nuo lietaus nelabai turiu, tai nesinori, kad šlepsėt reikėtų ar kad batuose žliugsėtų🤔🤦♀️
Mamos, kurios maitinat pačios, kiek kartų jūsų mažuliai valgo per dieną? Ar čia maniškė tik tokia valgi? :))) kas valandą, kas pusantros, kas dvi. Trijų valandų tarpai retai kada gaunasi :))) ir naktį žiūriu kažkaip iš 1-2kartų, gaunasi kartais 3 ar net 4 maitinimai. Būna muistytis pradeda, ir jeigu nenusoja ilgiau, tai duodu valgyt.
Dieną matau, kad lyg niurzga ir gal valgytų ir duodu, bet šiaip įdomu ar yra tokių dažnai alkanų 😄
justė. parašė:
Aš eičiau ir kai lyja, tik pati apsaugos nuo lietaus nelabai turiu, tai nesinori, kad šlepsėt reikėtų ar kad batuose žliugsėtų🤔🤦♀️
Mes visada alkanos irgi 😂😂😂
Women. parašė:
Mes visada alkanos irgi 😂😂😂
Ai tai gerai tada
justė. parašė:
Maniškė valgo kas dvi arba pusantros valandos, tikrai nėra daigiau nei dvi valndas ištempusi nevalgiusi ir naktį kokie 4maitinimai prasidėjo per regresą tai taip ir liko jie
Women. parašė:
Jei turit pritaikyta inhaliatoriu, tai nera per maziMes inhaliuojam
![]()
O koks tai inhaliatorius gal galite parodyt?
toffifi parašė:
Maniškė valgo kas dvi arba pusantros valandos, tikrai nėra daigiau nei dvi valndas ištempusi nevalgiusiir naktį kokie 4maitinimai prasidėjo per regresą tai taip…
Iduodu as jai i rankas ji, muzikyte groja ir ten jau pati laiko ji ir daros ka jai reikia 😂 nestresuoju, kad burnoj visada neiseina islaikyt, svarbu ikvepia, galima
ir dazniau painhaliuot taip zaidziant Kitos zinau nakti prie lovos pastato, kai vaikaa miega irgi prikvepia garu
Women. parašė:
Iduodu as jai i rankas ji, muzikyte groja ir ten jau pati laiko ji ir daros ka jai reikia 😂 nestresuoju, kad burnoj visada neiseina islaikyt, svarbu ikvepia, galima…
Aij tai mes ir tokį sūnaus turim tai galvojau gal leliukam koks spec yra aš ir duodu kažką į rankas paleidžiu šalia ir kažkiek įkvepia
toffifi parašė:
Aij tai mes ir tokį sūnaus turim tai galvojau gal leliukam koks spec yraaš ir duodu kažką į rankas paleidžiu šalia ir kažkiek įkvepia
![]()
nu cia sitas vaikiskas tokio kaip
spec kudikiams tai nera
toffifi parašė:
Inhaliuot iseina , turiu mini inhaliatoriu, tai visur lengvai pasideda ir pakvepuoja maziukas, kai valge tai net tarp papu sau isikisus buvau ir nukreipiau i nosi kad eitu ☺️
justė. parašė:
Einam ir mes per lietu, dideli veja, pietu miegot. Po puses metu pradejo vezime miegot tai naudojuos proga vezima pastumdyt🤭😄
Diena irgi valgo ivairiai, nes daug reikali turi ,zaislai labiau rupi , tai uzvalgo biski ir zaidzia, po kiek laiko zirzia kad alkanas, vel uzvalgo biski 😄