Kotrinkag parašė:
Dar toks klausimas. Mamytės kurios augina berniukus.
Pas mano sūnelį vienas kiaušinis nenusileido į kapšelį, ar kam teko susidurti su t…
Pas mus buvo nusileidę dabar pora savaičių irgi sukile abu. Nzn eisim pas gyditoja žiūrėsim
Kotrinkag parašė:
Dar toks klausimas. Mamytės kurios augina berniukus.
Pas mano sūnelį vienas kiaušinis nenusileido į kapšelį, ar kam teko susidurti su t…
Pas mus buvo nusileidę dabar pora savaičių irgi sukile abu. Nzn eisim pas gyditoja žiūrėsim
Kotrinkag parašė:
Iš kur žinot kad leidžiasi? Mums daktaras tik paciupinejo ir pasake laukti... stebiu 3 mėn jau, bet pakitimų nematau 🙄
bent mums matosi,siltam vandenyje,kai kunelis atsipalaiduoja..Vienas matosi,kad nusileides,o kita eina uzciuopti,kad jau pamazu leidziasi
emcina parašė:
Ji pas mane lovoj kartu miega irgi. Tik anksciau ismiegodavo nakti 4val, o nuo kokio trecio menesio diena - nakti valgyt pradejo kas 2val, diena gal labiau net kas …
Pritariu Justei. Pabandykit vandens daugiau gert. Aš iš tų negwriančių šiaip, bet va žindant reikia. Man galvą skauda kai mažai geriu skysčių. Anksčiau neskaudėdavo
justė. parašė:
Pabandykit pradžiai gal gerti daugiau vandens. Gal net naktį tirėkit šalia vandens stiklinę. O gal ir vėsiai kambarį laikykit, jeigu labai šilta, tarkim.
Taip kaip tik šiandien kažkur perskaičiau, kad jei miegamajame nėra vėdinimo tai naktį pradeda skaudėt galvą
Sandruzea parašė:
bent mums matosi,siltam vandenyje,kai kunelis atsipalaiduoja..Vienas matosi,kad nusileides,o kita eina uzciuopti,kad jau pamazu leidziasi
Deja nepavyksta man užčiuopti, labai judrūs kai maudymosi, vos išlaiko vyras 🙄 ką jums urologas sakė?
toffifi parašė:
Taip kaip tik šiandien kažkur perskaičiau, kad jei miegamajame nėra vėdinimo tai naktį pradeda skaudėt galvą![]()
Gali buti,pvz pas mus dbr labai karsta bute,kai dar silta lauke,drekinam,vedinam,bet po nakties vistiek galva sunki,nosis uzlipusi!
Dėl galvos skausmo aš irgi dabar kankinuosi jau kokią savaitę. Šiandien su gydytoja kalbėjausi - kitą savaitę darysiuos kraujo tyrimus, bet gydytojos viena is versijų, kad prieš grįžtant mėnesinėms būna galvos skausmų. Net pačiai įdomu, ar pasiteisins hipotezė, nes nu baisiai nefaina su vaikučiu užsiimti su nuolat skaudančia galva
.. Inga.. parašė:
Mamos, gal jums pavyko atrasti kokį šiltą, bet ploną kombinezoną, kad vaikiukų judesių labai nevaržtų?
Jus dabar norit?jei ziemai tai columbia,bet dbr dar per silta su juo!
Sashay parašė:
Jus dabar norit?jei ziemai tai columbia,bet dbr dar per silta su juo!
Tai va aš columbia aprengiau savaitgalį ir išvarėm pasivaikščiot į mišką tai spėju būsiu perkaitinus vaiką :/ o plonesnio neturiu tokiem oram reiks dar kokio pasieškot..