Arkauskaitė parašė:
Ar ka nors dar pykina po 18 savaites? Nesuprantu, buvo jau praeje, dabar vel vemiu kasdien.
Oj man taip buvo tai praeina tai vėl užeina.
Nežinau nuo ko tai priklauso
Arkauskaitė parašė:
Ar ka nors dar pykina po 18 savaites? Nesuprantu, buvo jau praeje, dabar vel vemiu kasdien.
Oj man taip buvo tai praeina tai vėl užeina.
Nežinau nuo ko tai priklauso
Arkauskaitė parašė:
Man buna kad norisi vemt ir pykina kai bunu nepavalgius, tai butinai greit uzvalgau ir praeina
jolcka parašė:
man nebuvo problemu su dantenom, bet gal kam buvo, jau kelinta diena skauda kirksnis kai atsistoju ar vaikstau. sunkumas jaucias pacioje pilvo apacioje. tikiuos cia…
Sgsilvija parašė:
Gal kažkam taip pat yra labai jautrios ir kraujuojančios dantenos? Kaip sprendžiate šią problemą? 😊
Pabandykite nusipirkti pastos jautriems dantims🙂 aš ir vargstu, spjaudau tai grynai krauju😒
SLek parašė:
Pabandykite nusipirkti pastos jautriems dantims🙂 aš ir vargstu, spjaudau tai grynai krauju😒
Nusipirkau, pasidariau burnos higieną, kad nebūtų akmenukų ir dar bandysiu skalauti su medetkų nuovirais. 😊
Sveikos mamytės ! Tikiuosi jaučiates gerai ir džiaugiates nėštumu. Buvau antroje Echoskopijoje , tačiau gydytoja ne tik nepasakė ko laukiuosi, net ir prigazdino iki ašarų... atseit vaikelio galva per daug žemai,išrašė magnio ir liepė neturėti krūvio ,daugiau nieko nepaaiškino ... ar esate susidurusios ? Atseit augant gimdai turėtu ir galvytė pakilti ? Nešioti dirža jau dabar ? Pagelbėkit savo išmimtimi ? Kitas vizitas tik rugpjūčio 24 d , pas savo gydytoja, kuri net nežino apie situacija nes atostogauja...labai baisu. Dirbu vaikų darželyje kur tenka palakstyti , pakilnoti..
maria.nina parašė:
Sveikos mamytės ! Tikiuosi jaučiates gerai ir džiaugiates nėštumu. Buvau antroje Echoskopijoje , tačiau gydytoja ne tik nepasakė ko laukiuosi, net ir prigazdino iki…
Kilnoti nesciai moteriai negalima, ir jusu darbo aplinka privalo sudaryti jum salygas dirbti tokias kad nekenktu jusu leliukui. Visos dar laukiam antro scano, bet jus tik nesinervuokit nes tas tikrai nepades. Pasistenkit kuo daugiau pailset, pasisaugokit. Jei turite galimybe nueikite i privacia konsultacija kur pilnai prakonsultuotu gydytojas ir paaiskintu visas rizikas. Labai keista kad jusu ginekologas/scanografas to nesugebejo padaryt. Nes jei jiem itarimas kyla, UK jie paskiria konsultacija keliu dienu begyje pas konsultanta kuris nuosekloai viska pasiskina ir tikrai negasdina busimos mamos
maria.nina parašė:
Sveikos mamytės ! Tikiuosi jaučiates gerai ir džiaugiates nėštumu. Buvau antroje Echoskopijoje , tačiau gydytoja ne tik nepasakė ko laukiuosi, net ir prigazdino iki…
Jūs gal kiek neteisingai supratote. Vaiko padėtis dabar kinta daūnai ir ne galvytė žemai, o greičiausiai žemai prisitvirtinusi placenta. Tokiu atveju reikia save saugoti - susilaikyti nuo lytinių santykių, vengti fizinio krūvio, nekilnoti sunkiai, rašo kad net vengti ilgo sedėjimo ar vidurių užkietėjimo. Dėl žemai prisitvirtinusios placentos gali pasitaikyti kraujavimai, tai tikrai reikėtų save saugoti.
maria.nina parašė:
Pas mane buvo, bet vaiko padėtis juk kinta kaskart dabar pasisaugokit, o po to pakis padėtis ir susitvarkis manau. Man buvo net kraujavimas atsiradęs. Magnio pagėriau du kartus per dieną ir dabar jau savaitę kaip viskas gerai. Aišku biuliotienį man davė
Sgsilvija parašė:
Nusipirkau, pasidariau burnos higieną, kad nebūtų akmenukų ir dar bandysiu skalauti su medetkų nuovirais. 😊
Tikiuosi bent kiek jums padės 🙏